ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Smile for me Argentina

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο πιο αμφίρροπος όμιλος με τα 2 εισιτήρια να πηγαίνουν σε Κροατία και Αργεντινή.
Και τα δύο ματς είχαν πολλές εντάσεις και προσέφεραν θέαμα εφάμιλλο ενός Mundial.
Αναμφίβολα τα σκήπτρα έκλεψε η αναμέτρηση Αργεντινής-Νιγηρίας τόσο για το ειδικό βάρος της Albiceleste όσο και την εξέλιξη που είχε ο αγώνας.

1ο ημίχρονο: Με το ξεκίνημα του αγώνα, Αργεντινή μπήκε πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να βρει σκορ στο 14ο λεπτό. Στη συνέχεια πίεσε χωρίς όμως να καταφέρει κάτι πιο ουσιαστικό.
2ο ημίχρονο: Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, η Νιγηρία κέρδισε πέναλντι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Moses. Από εκεί και μετά η Νιγηρία κλείστηκε με αποτέλεσμα η Αργεντινή να μην μπορεί να βρει χώρους. Όμως στο 86 ο Rojo με ένα υπέροχο μονοκόμματο πλασέ έστειλε την Αργεντινή στους 16.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Κροατία κατέβηκε με αλλαγές στην σύνθεση της, παρ' όλα αυτά η Ισλανδία, έδειξε ότι είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να παράγει ποδόσφαιρο αν και είχε μόνιμο κίνητρο.

1ο ημίχρονο: Οι ομάδες έπαιξαν σχετικά αμυντικό ποδόσφαιρο, χωρίς να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες.
2ο ημίχρονο: Οι Κροάτες μπαίνουν πιο δυνατά και βρίσκουν λύσεις με αποτέλεσμα, στο 53, ο Badelj να σκοράρει. Στο 76 η Ισλανδία κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Sigurdsson. Η Ισλανδία στην συνέχεια δεν πίεσε για να βρει σκορ και να διεκδικήσει να το 2 εισιτήριο που οδηγεί στους 16 με αποτέλεσμα η Κροατία να πετύχει άλλο ένα γκολ με τον Perisic.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code