ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρωσία από άλλο πλανήτη, ισοπέδωσε την Σαουδική Αραβία!

Πρεμιέρα για το φετινό Μουντιάλ, πρεμιέρα ωστόσο και για την οικοδέσποινα Ρωσία, η οποία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Σαουδική Αραβία.

Καταιγιστικοί και στα δύο μέρη οι Ρώσοι, οι οποίοι σκόραραν στο 12' με τον Γκαζίνσκι. Το δεύτερο δεν άργησε να έρθει και λίγο πριν την λήξη του 45λεπτου διπλασίασαν τα τέρματα τους. Συγκεκριμένα, στο 43' ο Τσερισεφ να σκαύει την μπάλα στον εαυτό του και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αντιπάλων χρίστηκε σκόρερ.Τρία έγιναν τα τέρματα για τους οικοδεσπότες, αφού στο 71' ο Τζούβα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, με κεφαλιά διαμόρφωσε το  3-0.Διαστάσεις θριάμβου με τον Τσερίσεβ να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ με εσωτερικό αριστερό φάλτσο και την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι του πορτιέρο της Σαουδικής Αραβίας.Κερασάκι στην τούρτα από τον Γκολόβιν και 5-0 για την Ρωσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 17 περίπου μέτρα.

Οι συνθέσεις: 

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Ζομπνίν, Γκαζίνσκι, Γκολόβιν, Σαμέντοφ (64΄Κουζιάεφ), Τζαγκόεφ (24’ λ.τ Τσερίσεφ), Σμόλοφ (70’ Τζούμπα)

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ-Μαγιούφ, Αλ-Μπρεΐκ, Οσ. Χαουσαουί, Ομ. Χαουσαουί, Αλ-Σαρανί, Οταΐφ (64΄Φαχάντ), Αλ-Νταουσαρί, Αλ-Φαράζ, Αλ-Τζασάμ, Αλ-Σερί, Αλ-Σαλάουι (84’ Ασίρι) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code