ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βραζιλία : Την «πάτησε» μία , αν ξανασυμβεί τελείωσε !

Μπορεί να είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης , ωστόσο ο Νεϊμάρ και η παρέα του εχθές δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.
Κάπως έτσι, οι σελεσάο έχουν ξεκινήσει ριψοκίνδυνα τις υποχρεώσεις τους στην Ρωσία.

Όλα αυτά εξαιτίας μιας πολύ καλά δομημένης Ελβετίας, η οποία δεν άφησε καθόλου ανοιχτούς διαδρόμους στους Βραζιλιάνους. Όταν ειδικά η μπάλα πήγαινε στον σούπερ σταρ της ομάδας, Νεϊμάρ τρείς και τέσσερις παίκτες πήγαιναν πάνω του, προκειμένου να κλέψουν την μπάλα και να βγουν στην αντεπίθεση.

Αυτό ήταν όλο το σκηνικό του χθεσινοβραδινού αγώνα, ωστόσο εν τέλει οι Ελβετοί έφθασαν στο πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης από μία στημένη φάση. Στο 50' ο Ζούμπερ με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1.Οι τυπικά γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για σπρώξιμο του αντιπάλου πάνω στον Μιράντα, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε σέντρα. Προηγουμένως, ο καλύτερος ίσως από την χθεσινή βραδιά, Κουτίνιο στο 20' κατάφερε να πετύχει ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουμε δει μέχρι στιγμής, με ένα φαλτσαριστό σουτ έξω και πλάγια από την μεγάλη περιοχή να νικάει τον Ζόμερ, στέλνοντας πρώτα την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Ελβετίας και στην συνέχεια στην εστία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code