ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ουρουγουάη τρανή και Αίγυπτος λυπηρή

Την νίκη με 3-0 άνετα πήρε η Ουρουγουάη απέναντι στους οικοδεσπότες Ρώσους και σφράγισαν έτσι την πρώτη θέση του Α' Ομίλου.
Στο ματς της 3ης θέσης η Σαουδική Αραβία πήρε την νίκη με 2-1 στο 95' και άφησε στην τελευταία και 4η θέση την Αίγυπτο του Σαλάχ. Ιστορικής σημασίας το ματς , καθώς ο Εσάμ Ελ Χανταρί  ξεκίνησε βασικός και έτσι έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που αγωνίστηκε, σε ηλικία 45 χρόνων.

Στον αγώνα ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Ρωσία , σκόρερ ήταν ο Σουάρεζ στο 10',ο Τσερίσεφ με αυτογκολ έκανε το 2-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90' ο Καβάνι.Ενώ πρέπει να αναφερθεί ότι η Ρωσία έπαιζε με 10 παίκτες από το 36' ,αφού ο Σμολνίκοβ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Κοάτες, Γκοδίν, Κάσερες, Τορέιρα, Νάντες (73' Ροντρίγκες), Μπεντανκούρ (62' Ντε Αρασκαέτα), Λασάλτ, Σουάρες, Καβάνι (90+3' Γκόμες)

Ρωσία: Ακινφέεβ, Σμολνίκοβ, Κουτέποβ, Ιγκνασέβιτς, Κουντριάσοβ, Ζόμπνιν, Γκαζίνσκι (46' Κουζιάεβ), Σαμέντοβ, Αλ. Μιραντσούκ (60' Σμολόβ), Τσερίσεβ (38' Φερνάντες), Τζιούμπα

Όσον αφορά την Σαουδική Αραβία, χρειάστηκε την βοήθεια της διαιτησίας , καθώς αν και χρησιμοποιήθηκε το VAR ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε λανθασμένα 2ο στην σειρά πέναλτι για τους ίδιους και έφθασαν στην ισοφάριση με τον Αλ Φαράζ στο 46'. Ενώ, προηγουμένως είχε αποκρούσει πέναλτι ο Εσάμ Ελ Χανταρί κρατόντας το 0-1 μέχρι εκείνη την στιγμή. Το σκορ είχε ανοίξει ο Σαλάχ στο 22'. Η ανατροπή ήρθε από τον Αλ Νταουσάρι στο 95'.

Σαουδική Αραβία : Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ Σαχρανί, Μ. Χαουσαουί, Οσ. Χαουσαουί, Αλ Μπουράικ, Οταΐφ, Αλ Μοκαουί, Αλ Φαράζ, Αλ Νταουσαρί, Μπαχμπρί (65΄ Ασίρι), Αλ Μουαλάντ (79΄ Αλ Σεχερί) 

Αίγυπτος : Ελ Χανταρί, Φατί, Αλί Γκαμπρ, Χεγκάζι, Αμπντέλ Σαφί, Χάμεντ, Ελ Νένι, Τρεζεγκέ (81' Καχραμπά), Σαΐντ (40+7’ Ουάρντα), Σαλάχ, Μόχσεν (64' Σομπί). 

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

1. Ουρουγουάη (5-0) 9

2. Ρωσία (8-4) 6

3. Αίγυπτος (2-5) 1

4. Σαουδική Αραβία (1-7) 1

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code