ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανακοίνωση της ΑΕΛ για Μασούρα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την πώληση του Γιάννη Μασούρα στον Ολυμπιακό.
Στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι εισέπραξε 1 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης 10% για μεταγραφή άνω του 1.000.000,00€. Οι βυσσινοί πρόκειται να αποκτήσουν 2 παίχτες της επιλογής τους από αυτούς που δεν θα επιλεχθούν για το ρόστερ των Πειραιωτών από τον προπονητή της ομάδος.
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
 "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του διεθνούς μας ποδοσφαιριστή με την Under 21 Γιάννη Μασούρα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα εισπράξει για αυτή την μεταγραφή 1.000.000,00€ και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10% για οποιαδήποτε μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα για ποσό άνω του 1.000.000,00€.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα πάρει με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός 2 παίκτες της επιλογής της από τους παίκτες που ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα κρατήσει στο ρόστερ".

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε για τον Μασούρα:
 "Εύχομαι στον ποδοσφαιρικό παιδί μου όχι μόνο να έχει μία μεγάλη σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό, αλλά και να τον καμαρώσουμε τόσο εγώ όσο και η οικογένεια της ΑΕΛ σε μεγάλα club της Ευρώπης. Ο Γιαννάκης αλλά και η υπέροχη οικογένεια του αξίζουν όλες τις χαρές του κόσμου.

Ευχαριστώ τους γονείς του που μου τον εμπιστεύθηκαν από 16 ετών (σ. τον είχε αποκτήσει όταν ήταν ιδιοκτήτης στην Παναχαϊκή) και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη τους. Ο Μασούρας ποτέ δεν είχε μάνατζερ για να τον «προωθήσει» και όλα τα κατάφερε μόνος του με την αξία του".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code