ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επεισοδιακή πρόκριση για Κολομβία και Ιαπωνία

Ενδιαφέρουσα ήταν αν μη τι άλλο η πρόκριση έτσι όπως εκτυλίχθηκε για την Ιαπωνία , καθώς πέρασε την Σενεγάλη με ισοβαθμία, ωστόσο το αξιοσημείωτο είναι πως οι δυο τους κοντραρίστηκαν στο θέμα...καρτών !
Κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.
Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στους 4 βαθμούς, είχαν ίδια διαφορά τερμάτων (4-4 τα γκολ υπέρ/κατά), ενώ ίδια ήταν και η παραγωγικότητά τους (4 γκολ).Επομένως οδηγούμαστε στο επόμενο κριτήριο που είναι ο αριθμός των κίτρινων καρτών .Οι Ιάπωνες ειχαν 4 κίτρινες σε βάρος τους ενώ οι Σενεγαλέζοι 6.Νικητές λόγω μεγαλύτερου σεβασμού προς τους αντίπαλους τους οι «Σαμουράι».

Στα των αγώνων, η Κολομβία δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Σενεγάλη, η οποία πίεζε , ωστόσο με γκολ του Γέρι Μίνα στο 74' σφράγισε την πρόκριση για τους Λατινοαμερικάνους, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Στο δεύτερο παιχνίδι , μεταξύ Ιαπωνίας και Πολωνίας, περισσότερο έδειχναν να θέλουν να πάρουν την νίκη το παρεάκι του Λεβαντόφσκι , κάτι που έγινε στο 59' με τον Μπέντναρεκ να γράφει το 0-1 για την χώρα του, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code