ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ποδαρικό με το δεξί για τη Σερβία


Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της τέταρτης ημέρας του Μουντιάλ η Σερβία
παρουσιάστηκε καλύτερη της Κόστα Ρίκα και δίκαια επικράτησε με 1-0, χάρη σε φοβερή εκτέλεση φάουλ του Κολάροφ. Αυτό ήταν μάλιστα το τρίτο γκολ που επιτυγχάνεται με αυτόν τον τρόπο στη διοργάνωση, τη στιγμή που στο προηγούμενο Μουντιάλ είχαν μπει τρία φάουλ σε όλο το τουρνουά.

Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο, με τη Σερβία να είναι από τα μέσα του ένα "κλικ" καλύτερη. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε πάντως στους Νοτιοαμερικανούς, που απείλησαν στο 12' με την κεφαλιά του Γκονσάλες. Στο 27' η Σερβία απάντησε με τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς που έκανε το κοντρόλ σε μακρινή μπαλιά και βρέθηκε απέναντι από τον Νάβας, αλλά το πλασέ του ήταν απογοητευτικό και το μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ενώ στο 43' το φοβερό ανάποδο ψαλίδι του Σάβιτς το οποίο μπλόκαρε ο Κέυλορ Νάβας, θεωρήθηκε λανθασμένα ως μη γενόμενο λόγω καταλογισμού οφσάιντ.

Στην επανάληψη η Σερβία απείλησε γρήγορα στο 50' σε τετ α τετ του Μίτροβιτς που έδιωξε ο Νάβας, ενώ στο 56' είδαμε το τρίτο γκολ στο φετινό Μουντιάλ από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Κολάροφ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Νάβας και άνοιξε το σκορ για τους Σέρβους. Σημαντική ευκαιρία έχασε ο Μίτροβιτς στο 86' όταν άργησε να εκτελέσει εντός περιοχής. Στο 90' αντικατέστησε τον αρνητικό Μίτροβιτς ο πρώτος σκόρερ της Σούπερλιγκ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο επίλογος του αγώνα ήταν τα νεύρα του Νεμάνια Μάτιτς με τον πάγκο της Κόστα Ρίκα αλλά κι ένα ... χτύπημα του "Πριγιογκόλ" στον Ακόστα.

Οι 11άδες των δυο ομάδων:
Κόστα Ρίκα (Όσκαρ Ραμίρες): Νάβας, Ακόστα, Γκονσάλες, Μπόρχες, Ντουάρτε, Βενέγας (60' Μπολάνιος), Κάλβο, Γκαμπόα, Ρουίς, Γκουσμάν (73' Κόλιντρες) , Ουρένια (67' Κάμπελ).

Σερβία (Μλάντεν Κρστάιτς): Στοΐκοβιτς, Τόσιτς, Μιλιβόγιεβιτς, Ιβάνοβιτς, Μίτροβιτς (90' Πρίγιοβιτς), Τάντιτς (82' Ρουκάβινα), Κολάροβ, Μιλένκοβιτς, Σεργκέι, Μάτιτς, Λιάιτς (70' Κόστιτς)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code