ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ:Οι επαφές με Μπονί, Αραούχο και ότι άλλο πρέπει να γνωρίζετε

Πολλά ακούτε και διαβάζετε από διάφορα Μέσα για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ , η οποία όπως πολλοί θέλουν ή τους βολεύει, αυτοκαταστρέφεται .
Κάτι το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.Ο Παναγιώτης Καρπαθάκης έχει το ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα του Δικέφαλου.

Η Ένωση δεν σταμάτησε στιγμή να ψάχνεται για παίκτες αλλά και να ξαναφέρει αυτούς που την έκαναν πρωταθλήτρια, μιλώντας και φυσικά για τους δανεικούς Αραούχο και Κονέ. Το θέμα Λιβάια ξεκαθαρίστηκε και οι κιτρινόμαυροι ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς κάνοντας δικό τους για τα επόμενα χρόνια τον Κροάτη.

Ας δούμε λίγο τα μέτωπα στα οποία κινείται η ΑΕΚ:

Αραούχο υπό προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε ποτέ τις επαφές της με τον Αργεντινό, την στιγμή που μιλάμε οι πρωταθλητές Ελλάδος κυνηγούν ακόμη την περίπτωση.Η ελληνική ομάδα είναι διατεθειμένη να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή μόνο με συνιδιοκτησία καταβάλλοντας το διόλου μικρό ποσό των 5 εκατομμυρίων.

Επαφές με Μπονί

Τα δημοσιεύματα περί επαφής του μάνατζερ του Ιβοριανού με την ΑΕΚ είναι πέρα για πέρα αληθινά.Ο επιθετικός της Σουόνσι θα επιχειρήσει να μείνει ελεύθερος από τους Άγγλους και θα κυνηγήσει ομάδα που θα αγωνίζεται σε Champions League, με την Ένωση να είναι στα πλάνα του. Όπως όμως είναι και ομάδες από την Γαλλία.Ποσό ενδεχόμενης συνεργασίας των δύο πλευρών ; Κοντά στα 3 εκατομμύρια .

Έρχεται ηχηρή μεταγραφή στα χαφ- Μένει ο Κονέ

Η υπόθεση αγοράς του Παναγιώτη Κονέ από την Ουντινέζε πρέπει να θεωρείται δεδομένη.Όπως θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση ενός ακόμη χαφ, 8αριου συγκεκριμένα. Ένας παίκτης με χαρακτηριστικό του γνώρισμα να είναι κυρίως το ύψος, καθώς αυτό είναι που ψάχνει όπως φαίνεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Εμπιστοσύνη στον Γαλανόπουλο

Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τον νεαρό μέσο.Οποιαδήποτε πρόταση και αν είναι αυτή , ο Γαλανόπουλος θα παραμείνει στην ΑΕΚ , καθώς τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι για τον βασικό κορμό της ομάδας.

Αλλαγή ρόλου για Μάνταλο

Ο Πέτρος Μάνταλος φαίνεται πως θα πρέπει να ξεχάσει την θέση του ως δεκάρι, καθώς με τον ερχομό των ποδοσφαιριστών που θα έχουμε το φετινό καλοκαίρι, φαίνεται πως ο αρχηγός της ομάδας θα πρέπει να οπισθοχωρήσει κάπως. Δίνοντας περισσότερο χώρο στον Μπακασέτα ή Λιβάια.

Βασικός Κλωναρίδης 

Ο Ουζουνίδης γνωρίζει τον Βέλγο ποδοσφαιριστή και ξέρει τα «κουμπιά» του. Έχοντας αυτό στο μυαλό του αλλά και την ταχύτητα του που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα, στοχεύει στο να τον ξεκινήσει βασικό , όσον αφορά τουλάχιστον την προετοιμασία. Βλέποντας και κάνοντας...

Παρελθόν ο Αϊντάρεβιτς,τελευταία ευκαιρία Μοράν

Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα είναι στην επόμενη ημέρα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ . Το γνωρίζει και ο ίδιος , καθώς έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.Όσον αφορά τον Μοράν , δεν έδειξε καλά δείγματα την φετινή σεζόν , ωστόσο θα έχει μία τελευταία ευκαιρία στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Πολωνίας προκειμένου να δείξει τον καλό του εαυτό , όπου και θα λειτουργήσει ως εισιτήριο .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code