ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μία κόκκινη έφθανε για να γράψει ιστορία η Ιαπωνία!

Την νίκη πήρε η Ιαπωνία απέναντι στην Κολομβία με 1-2 και έτσι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το δεξί.Έτσι έγραψαν ιστορία , καθώς έγιναν οι πρώτοι από την Άπω Ανατολή που κερδίζουν ομάδα από την Λατινική Αμερική.

Πολύ γρήγορα , μόλις στο 6' άνοιξε το σκορ η Ιαπωνία από την άσπρη βούλα , με τον Καγκάβα να κάνει το 0-1.Η Κολομβία είδε τον Σάντσες να παίρνει κόκκινη κάρτα στο 3' , αφού ανέκοψε το σουτ του Ιάπωνα,αποτέλεσμα της πράξης του και η κάρτα αλλά και το πέναλτι.Ισορροπημένα παρά την αριθμητική υπεροχή που είχαν οι Ιάπωνες και η Κολομβία φθάνει στην ισοφάριση στο 39',ο Κιντέρο εκτέλεσε συρτά το φάουλ και ο Καβασίμα δεν μπόρεσε να μπλοκάρει.

Καλύτερη στο δεύτερο μέρος η Ιαπωνία , η οποία βρίσκει πιο εύκολα χώρους. Κάτι που μετουσιώνεται σε γκολ στο 73' με τον Οσάκο να πηδάει στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ και να παίρνει την κεφαλιά , σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα.Η Κολομβία κυνήγησε για δεύτερη φορά την ισοφάριση , όμως οι προσπάθειες της ήταν αρκετά κακές λόγω του άγχους που κυρίευε τους Λατινοαμερικάνους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code