ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κυνική η Πορτογαλία, 1-0 το Μαρόκο


Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ευτύχησαν να ανοίξουν πολύ γρήγορα το σκορ με τον
Κριστιάνο μόλις στο 4ο λεπτό. Σε εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά με τον Μουτίνιο, ακολούθησε καρφωτή κεφαλιά του Ρονάλντο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Ελ Κατζουί, για το 1-0. Στο υπόλοιπο ημίχρονο το Μαρόκο ήταν η ομάδα που είχε αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων, φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση σε 1-2 περιπτώσεις. Για τους Πορτογάλους, η μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 39', όταν ο Γκέντες βρέθηκε απέναντι από τον Ελ Κατζουί μετά την μπαλιά του Ρονάλντο, έκανε το δυνατό δεξί σουτ, αλλά με το αριστερό χέρι έκανε εντυπωσιακή επέμβαση ο Μαροκινός γκολκίπερ.

Το Μαρόκο συνέχιζε να πιέζει και έχασε σπουδαία ευκαιρία, την πρώτη γενικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, στο 57', όταν ο Ρουί Πατρίσιο έβγαλε εντυπωσιακά την εξ επαφής κεφαλιά του Μπελχαντά. Στο 60' και το 79' ο Μπενατιά προσπάθησε ανεπιτυχώς να απειλήσει την Πορτογαλική εστία, ενώ τα τελευταία λεπτά ήταν κάπως δραματικά. Με τους Ίβηρες να έχουν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, το Μαρόκο τα έπαιζε όλα για όλα και έχασε δυο καλές ευκαιρίες στο 90 και στο 93'. Οι προσπάθειες των Αφρικανών ήταν μάταιες, το 1-0 δεν άλλαξε και το Μαρόκο έγινε η πρώτη ομάδα που αποκλείεται από το φετινό Μουντιάλ.

Οι συνθέσεις:

Πορτογαλία (Φ. Σάντος): Ρούι Πατρίσιο, Πέπε, Γκερέιρο, Φόντε, Σέντρικ, Μοουτίνιο (89' Σίλβα), Ζοάο Μάριο (70' Φερνάντες), Μπερνάρντο Σίλβα (59' Ζέλσον Μαρτίνς), Καρβάλιο, Ρονάλντο, Γκέντες.

Μαρόκο (Ε. Ρενάρ): Ελ Κατζουί, Χακίμι, Ντα Κόστα, Μπενατιά, Ντιράρ, Ζιγιέκ, Ελ Αχμάντι (86' Φαζρ), Μπελαντά (75' Καρσελά), Μπουσουφά, Ν. Άμραμπατ, Μπουταΐμπ (69' Ελ Καάμπι).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code