ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαρωτική νίκη το πρώτο τεστ ΠΑΟΚ-Κ23 ΓΑΝΔΗ 5-0

Ο Δικέφαλος του Βορρά έδωσε το πρώτο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους και αναδείχθηκε θριαμβευτικά νικηφόρος έναντι της νεανικής ομάδας του Βελγικού συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα έδωσε όλα από την αρχή του παιχνιδιού γι'αυτό και το παιχνίδι δεν είχε κάποιο αξιόλογο στιγμιότυπο μέχρι το 23ο λεπτό της αναμέτρησης.
 Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ηρθε στο 24ο λεπτό με το σουτ του Τζαμπά να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα της Γάνδης.
Ευκαιρία και πάλι για τον ΠΑΟΚ στο 28ο λεπτό. Ο Κουλούρης αστοχεί σε κεφαλιά που έπιασε μετά από την καλή σέντρα του Μπίσεσβαρ.
 Στο 30ο λεπτό δυνατό σουτ του Λέο Μάτος αποκρούει ο τερματοφύλακας της Γάνδης.
Η πολυπόθητη δοκιμασία για την άμυνα του ΠΑΟΚ έρχεται στο 43 με την πρώτη ευκαιρία της Γάνδης με την κεφαλιά του Λόκι να περνάει λίγο πιο πάνω από την εστία του ΠΑΟΚ.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου έρχεται το γκολ από τον Μαουρίσιο με το οποίο ανοίγει το σκορ ο ΠΑΟΚ.
 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 5 αλλαγές για την Γάνδη και ολική αλλαγή ενδεκάδας από πλευράς ΠΑΟΚ.
 Σιαμπάνης, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λεβέκ, Χαρίσης, Σάκχοφ, Λημνιός, Πέλκας, Λάμπρου, Μυστακίδης η ενδεκάδα του Λουτσέσκου για το β' ημίχρονο
 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε άτσαλα για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Λεβέκ τραυματίστηκε λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 55ο λεπτό άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Μετά από την εξαιρετική πάσα του Πέλκα ο Λάμπρου ντρίπλαρε τον τερματοφύλακα αλλά οι αμυντικοί της Γάνδης απομάκρυναν το τελείωμα του.
 Στο 57ο λεπτό όμως ο Λάμπρου κατάφερε να κάνει ότι δεν κατάφερε την πρώτη φορά ,  πλασάροντας τον τερματοφύλακα της Γάνδης για το 2-0.
 Στο 67ο λεπτό ο Λάμπρου σκόραρε ξανά αλλά ο διαιτητής υπέδειξε το γκόλ ως από θέση οφσάιντ.
 Στο 70ο λεπτό παρ'όλα αυτά ήρθε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Δημήτρη Πέλκα.
 Το 4-0 ήρθε στο 76ο λεπτό με τον Μυστακίδη να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Βελγικής ομάδας.
 Στο 81ο λεπτό η δεύτερη ευκαιρία της Γάνδης με το σουτ του Τζαλό το οποίο έδιωξε ο Σιαμπάνης.
 Αμέσως μετά, στο 82ο λεπτό  όμως, ο ΠΑΟΚ σημείωσε το 5ο τέρμα της αναμέτρησης.
 Ο Δημήτρης Λημνιός με σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 5-0 για τον  ΠΑΟΚ αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και μετά πέρασε την γραμμή για ένα πολύ όμορφο τέρμα για τον δικέφαλο του Βορρά.
 Τελος  του αγώνα λοιπόν με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί πλήρως επί της νεανικής ομάδας της Γάνδης με τελικό σκορ 5-0.
Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει συνολικα 23 παίχτες στο πρώτο τεστ της ομάδας.

 Επόμενο δυνατό φιλικό με την Άντερλεχτ την Παρασκευή  29/6 στις 19.00 ώρα Ελλάδος και το sportsnewsgreece θα σας κρατήσει ενήμερους για τον αγώνα αλλά και ότι εκτυλιχθεί κατά το μεσοδιάστημα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code