ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουντιάλ 2018 - Η Όμιλος: Το κάτι παραπάνω Βέλγιο και Αγγλία, για την υπέρβαση Παναμάς και Τυνησία

Πρόκειται για έναν από τους πιο "ξεκάθαρους" ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσον αφορά τα φαβορί και τα αουτσάιντερ.
Βέλγιο και Αγγλία αναμένεται να καθαρίσουν εύκολα την υπόθεση πρόκριση και εν συνεχεία να κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά στον όμιλο.

ΒΕΛΓΙΟ:

Προκρίθηκε εύκολα στον όμιλο που ήταν με την εθνική μας ομάδα. Έκανε 9 νίκες και 1 ισοπαλία σε 10 παιχνίδια και είναι η 13η συμμετοχή σε τελική φάση παγκόσμιου κυπέλου. Γεμάτη από καλούς παίχτες η εθνική ομάδα του Βελγίου αλλά αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Εντεν Αζάρ, επίσης δεν μπορεί να αγνοηθεί ο Κέβιν Ντε Μπρόινε που έκανε φοβερή χρόνια με την Σίτι. Εκτός αποστολής έμεινε ο χαφ της Ρόμα, Ράτζα Ναϊγκολάν και έχει φέρει αντιδράσεις στους οπαδούς του Βελγίου.

ΑΓΓΛΙΑ:

Προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα όντας αήττητη έχοντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες και αυτή θα είναι η 15η συμμετοχή της. Το αστέρι της ομάδας ο φορ της Τοττεναμ Χάρι Κέιν είναι σε τρομερή κατάσταση. Επίσης σε καλή κατάσταση είναι ο Ραχιμ Στέρλινγκ και ο επιτελικός μέσος της Τοττεναμ, Ντέλε Αλι. Μεγάλος απών ο χαφ της Λίβερπουλ Τσάμπερλεϊν που είναι τραυματίας.

ΠΑΝΑΜΑΣ:

Ως ένα από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης θεωρείταιηη εθνική ομάδα του Παναμά. Η συμμετοχή της στα γήπεδα της Ρωσίας αποτελεί υπέρβαση. Πανηγυρικό χαρακτήρα θα έχει η προσπάθεια της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Τα όνειρα διάκρισης δεν σταματούν εδώ και ούτε απαγορεύονται στο σημείο που έφτασε ο Παναμάς αλλά σε έναν όμιλο με Αγγλία και Βέλγιο τα περιθώρια μιας νέας υπέρβασης είναι περιορισμένα.

ΤΥΝΗΣΙΑ:

Η εθνική ομάδα της Τυνησίας είναι έτοιμη για την 5η συμμετοχή της σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχει δείξει σημαντική σταθερότητα στους προκριματικούς έχοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στους καθοριστικός αγώνες που έδωσε, κάτι που θα προσπαθήσει να εμφανίσει στα γήπεδα της Ρωσίας αν θέλει να ελπίζει. Στόχος της Τυνησίας είναι να κερδίσει τον Παναμά και να προσπαθήσει για το καλύτερο κόντρα στα φαβορί του 7ου ομίλου, Βέλγιο και Αγγλία.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code