ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουντιάλ 2018-7ος Όμιλος: "Σβηστά" το Βέλγιο, αγχωτικά η Αγγλία

Δύο παιχνίδια σήμερα για τον 7ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βέλγιο και Παναμάς άνοιξαν την αυλαία του ομίλου ενώ λίγες ώρες αργότερα δικασταύρωσαν τα "ξίφη" τους Τυνησία και Αγγλία.
Στο πρώτο ματς του ομίλου το Βέλγιο ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα χωρίς όμως να μπορέσει αν σκοράρει από την άλλη η εθνική ομάδα του Παναμά προσπαθούσε να παίξει με αντεπιθέσεις και έτσι δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο Κουρτουά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος για την ομάδα του Βελγίου αλλά χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε έτσι όπως ξεκίνησε το πρώτο με μονόλογο του Βελγίου που στην πρώτη φάση στο 47' ο Μερτενς με ένα πραγματικά άπιαστο σουτ έβαλε ένα πανέμορφο γκολ. Το Βέλγιο συνέχισε να επιτίθεται και ήθελε ένα γκολ για να "κλειδώσει" το παιχνίδι και αυτό ήρθε στο 69ο λεπτό ο Αζάρ έκανε την σέντρα και ο Λουκάκου με κεφάλια ψαράκι έκανε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Η ομάδα του Παναμά έψαχνε λύσεις χωρίς όμως να μπορεί να τις βρει. Στο 75ο λεπτό σε μια υποδειγματικη επίθεση ο Λουκάκου βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Παναμά τσίμπησε την μπάλα όσο έπρεπε και έκανε το 3-0. Κάπου εκεί τελείωσε το ματς το οποίο μέχρι το τέλος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο επόμενο παιχνίδι η Αγγλία φάνηκε ότι θα έχει εύκολο βράδυ απέναντι στην Τυνησία αφού μόλις στο 10ο λεπτό ο σούπερ σταρ της Αγγλίας Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ. Η Αγγλία στην συνέχεια προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει. Στο 33ο λεπτό ο Σασί έκανε το 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Γουόκερ. Στην συνέχεια καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να βρει τρόπους να σκοράρει. Η Αγγλία όμως αν και αγχωτικά βρήκε την λύση στο 90+1' με τον συνήθη ύποπτο Χάρι Κέιν κάνοντας με βολέ από κοντά το 2-1 και να δώσει την νίκη στην Αγγλία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code