ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουντιάλ 2018-Γ' Όμιλος: Φαβορί η Γαλλία, «παίζεται» η 2η θέση


Το μεγάλο φαβορί του Γ΄ ομίλου είναι η Γαλλία, ενώ προβάδισμα για τη δεύτερη θέση έχει η Δανία. Μαζί τους στον όμιλο βρίσκονται η Αυστραλία και το Περού.

Ως... δεδομένη θεωρείται η εξασφάλιση της 1ης θέσης του ομίλου από την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, ενώ θεωρείται από τα φαβορί και για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ θα διεκδικήσουν οι Δανία, Αυστραλία και Περού χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη, με τους πρώτους να φαίνεται πως έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Γαλλία: Η πιο ακριβή ομάδα της διοργάνωσης

Να καταφέρει να πάρει αυτό που έχασε μέσα στο σπίτι της από την Πορτογαλία του Σάντος το 2016, θα προσπαθήσει η Γαλλία. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν που κοστολογείται ως η πιο ακριβή χώρα της διοργάνωσης ταξίδεψε στη Ρωσία με αρκετές εκπλήξεις στην αποστολή. Ο Μπενζεμά είναι η πιο ηχηρή απουσία για τους «Μπλε», που μαζί με τον άτυχο Παγέτ δεν θα βρεθούν στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή. Τα προγνωστικά τους παρουσιάζουν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης και αναμένουμε να δούμε αν αντέξουν στην πίεση και κυνηγήσουν μέχρι τέλους το τρόπαιο.

Το ρόστερ:

Προπονητής: Ντιντιέ Ντεσάμπ

Τερματοφύλακες: Αλφόν Αρεολά (Παρί Σεν Ζερμέν), Ούγκο Λιορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ)

Αμυντικοί: Λούκας Εραντές (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πρεσνέλ Κιμπέμπε (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπενζαμέν Παβάρ (Στουτγκάρδη), Μπενζαμεν Μεντί (Μάντσεστερ Σίτι), Τζιμπίλ Σιντιμπέ (Μονακό), Αντίλ Ραμί (Μαρσέιγ), Σαμουέλ Ουμτιτί (Μπαρτσελόνα), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μέσοι: Μπλες Ματουϊντί (Γιουβέντους), Ενγκολό Καντέ (Τσέλσι), Στίβεν Ενζονζί (Σεβίλη), Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κορεντέν Τολισό (Μπάγερν)

Επιθετικοί: Ολιβιέ Ζιρού (Τσέλσι), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κιλιάν Εμπαμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τομά Λεμάρ (Μονακό), Ναμπίλ Φεκίρ (Λιόν), Φλοριάν Τοβέν (Μαρσέιγ), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα)

Δανία: Να επαναλάβει τον μεγάλο θρίαμβο του 76΄

Για τέταρτη φορά στην ιστορία της θα βρεθεί σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Δανία. Οι Σκανδιναβοί που έλειπαν από το Μουντιάλ του 2014 θα επιδιώξουν την μεγάλη τους επιστροφή και με τον μεγάλο τους ηγέτη Κρίστιαν Έρικσεν θα διεκδικήσουν σίγουρα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από κει και πέρα, θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τις μεγάλες εμφανίσεις του 1976, όπου η Δανία έφτασε μέχρι τους «8» του Μουντιάλ.

Το ρόστερ:

Προπονητής: Άγκε Χαρέιντε

Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Γιόνας Λεσλ (Χάντερσφιλντ), Φρέντερικ Ρόνοβ (Μπρόντμπι)

Αμυντικοί: Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Χένρκ Ντάλσγκααρντ (Μπρέντφορντ), Γιανίκ Βέστεργκααρντ (Γκλάντμπαχ), Γενς Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Γιόνας Κνούντσεν (Ίπσουιτς), Ματίας Γιόργκενσεν (Χάντερσφιλντ), Σίμον Κιερ (Σεβίλλη)

Μέσοι: Κρίστιαν Έρικσεν (Τότεναμ), Λάσε Σένε (Άγιαξ), Λούκας Λεράγκερ (Μπορντό), Μίκαελ Κρον-Ντέλι (Λα Κορούνια), Τόμας Ντιλέινι (Βέρντερ Βρέμης), Βίλιαμ Κβιστ (Κοπεγχάγη)

Επιθετικοί: Αντρέας Κορνέλιους (Αταλάντα), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Άγιαξ), Μάρτιν Μπρεϊθκουέιτ (Μπορντό), Νικολάι Γιόργκενσεν (Φέγενορντ), Πιόνε Σίστο (Θέλτα), Βίκτορ Φίσερ (Κοπεγχάγη), Γιουσούφ Πόουλσεν (Λειψία)

Αυστραλία: Θα κυνηγήσει το θαύμα της πρόκρισης

Για τέταρτη φορά στην ιστορία της η Αυστραλία θα βρεθεί σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεύτερη συνεχόμενη (βρέθηκε στα τελικά του Μουντιάλ του 2014). Στη φετινή διοργάνωση φαίνεται πως έχει ως στόχο να ξεπεράσει το ταβάνι της και να κάνει το βήμα παραπάνω παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ. Μεγάλο της όπλο ο προπονητής της, Μπερτ φαν Μάρβαϊκ που οδήγησε την Εθνική Ολλανδίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010 κόντρα στην Ισπανία.

Το ρόστερ:

Προπονητής: Μπερτ φαν Μάρβαϊκ

Τερματοφύλακες: Μπραντ Τζόουνς (Φέγενορντ), Μάθιου Ράιαν (Μπράιτον), Ντάνιελ Βούκοβιτς (Γκενκ)

Αμυντικοί: Αζίζ Μπεχίτς (Μπουρσασπόρ), Μίλος Ντέγκενεκ (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Μάθιου Γιούρμαν (Σουγουόν Μπλούγουινγκς), Τζέιμς Μέρεντιθ (Μίλγουολ), Τζος Ρίσντον (Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς), Τρεντ Σέινσμπερι (Γκρασχόπερς)

Μέσοι: Τζάκσον Ιρβάιν (Χαλ), Μίλε Γέντινακ (Άστον Βίλα), Ρόμπι Κρούζε (Μπόχουμ), Μάσιμο Λουόνγκο (Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς), Μαρκ Μίλιγκαν (Αλ Αχλί), Άαρον Μούι (Χάντερσφιλντ), Τομ Ρόγκιτς (Σέλτικ)

Επιθετικοί: Ντάνιελ Αρζάνι (Μέλμπουρν Σίτι), Τιμ Κέιχιλ (Μίλγουολ), Τόμι Γιούριτς (Λουκέρνη), Μάθιου Λέκι (Χέρτα Βερολίνου), Τζέιμι Μακλάρεν (Χιμπέρνιαν), Άντριου Νάμπουτ (Ουράουα Ρεντ Ντάιαμοντς), Ντιμίτρι Πετράτος (Νιούκαστλ Τζετς)

Περού: Να γίνει η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης

Μετά από 36 ολόκληρα χρόνια το Περού επιστρέφει σε τελική φάση του Μουντιάλ, αφού η τελευταία τους παρουσία ήταν το 1982! Η φετινή τους συμμετοχή θα είναι η τέταρτη στην ιστορία τους σε τελική φάση και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις για την πορεία τους στη διοργάνωση. Η πρόκριση μετά από 36 ολόκληρα χρόνια σε τελική φάση είναι από μόνη της μια μεγάλη επιτυχία, χωρίς όμως να σημαίνει πως θα καθίσει να δέχεται τη μία ήττα μετά την άλλη χωρίς να προσπαθεί για το καλύτερο.

Το ρόστερ:

Προπονητής: Ρικάρντο Γκαρέκα

Τερματοφύλακες: Πέδρο Γκαγιέσε (Βερακρούζ), Κάρλος Κασέδα (Βερακρούζ), Χοσέ Καρβάλιο (UTC)

Αμυντικοί: Λουίς Αντβίνκουλα (Λόμπος), Αλντο Κόρσο (Ουνιβερσιτάριο), Μιγκέλ Τραούκο (Φλαμένγκο), Κριστιάν Ράμος (Βερακρούζ), Αλμπέρτο Ροντρίγκες (Τζούνιορ), Μιγκέλ Αραούχο (Αλιάνσα Λίμα), Αντερσον Σανταμαρία (Πουέμπλα), Νίλσον Λογιόλα (Μελγκάρ)

Μέσοι: Εντισον Φλόρες (Άαλμποργκ), Πάολο Ουρτάδο (Γκιμαράες), Ρενάτο Τάπια (Φέγενορντ), Γιοσιμάρ Γιοτούν (Ορλάντο Σίτι), Πέδρο Ακίνο (Λεόν), Κριστιάν Κουέβα (Σάο Πάουλο), Βίλμερ Καρταχένα (Βερακρούζ)

Επιθετικοί: Πάολο Γκερέρο (Φλαμένγκο), Αντρέ Καρίγιο (Γουότφορντ), Τζέφερσον Φαρφάν (Λοκομοτίβ Μόσχας), Άντι Πόλο (Πόρτλαντ), Ραούλ Ρουϊντιάς (Μορέλια)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code