ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στους 16 η Κροατία

Το ντέρμπι του 4ου ομίλου ανέδειξε νικήτρια την Κροατία, η οποία με σωστή τακτική έφτασε στην νίκη-πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.
Η Κροατία εμφανίστηκε ίδια σε σχέση με τον ματς απέναντι στην Νιγηρία, με μόνη διαφορά τον Kramaric που αντικαταστήθηκε από τον Perisic. Η Αργεντινή δεν έκανε καμία αλλαγή στην αρχική εντεκάδα, πράγμα που δείχνει ότι ο Sampaoli δεν πτοήθηκε από την κακή λειτουργία που είχαν απέναντι στην Ισλανδία.
1ο ημίχρονο: Και οι 2 ομάδες έπαιξαν συνετά, χωρίς να ρισκάρουν και οι λίγες ευκαιρίες προσπάθειες που δημιουργήθηκαν οφείλονταν κυρίως σε λάθη αμυντικών παρά σε ενέργειες επιθετικών. Κάπως έτσι, έληξε το πρώτο ημίχρονο χωρίς σκορ. Ο Sampaoli φρόντισε να περιορίσει τον Modric ρίχνωντας πάνω του τον Mascherano, ενώ ο Dalic με άμυνα στον χώρο περιόρισε τον Messi και δεν τον άφησε σε καμία περίπτωση ελεύθερο.
2ο ημίχρονο: Ίδιο ξεκίνημα, με τις 2 ομάδες να παίζουν συντηρητικά χωρίς να απειλούν. Όμως στο 53 ο τερματοφύλακας της Αργεντινής, Caballero, έκανε ένα παιδαριώδες λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Rebic και με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 1-0. Αμέσως ο Sampaoli έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Higuain και Dybala χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στο 80 ο Luka Modric με ένα υπέροχο σουτ στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα κλείδωσε την νίκη και την πρόκριση για τους Κροάτες βάζοντας την Αργεντινή σε περιπέτειες. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Rakitic στο 92 γράφοντας το 3-0 υπέρ της Κροατίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code