ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φιλική ήττα για την Εθνική από τη Σαουδική Αραβία


Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της η Εθνική μας ομάδα έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ και
τελικά ηττήθηκε με 2-0 από τη Σαουδική Αραβία, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Σεβίλλη.

Στο 19ο λεπτό ο Αλ Νταουσαρί άνοιξε το σκορ, όταν με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπάρκα, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ αλλά και ολόκληρη την άμυνα να έχουν κακή αντίδραση στη συγκεκριμένη φάση. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το χειρότερο τρόπο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς στο 43' ο Δημήτρης Γιαννούλης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα, για μαρκάρισμα σε παίκτη της Σαουδικής Αραβίας την ώρα που έμπαινε στην περιοχή για να σκοράρει. Η φάση πάντως ήταν καθαρή και δεν δικαιολογείται αυτή η απόφαση του διαιτητή.

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, είχαμε αρκετές αλλαγές προσώπων κι ένα δεύτερο γκολ για τους Σαουδάραβες που ήρθε να κλειδώσει την επικράτησή τους. Μετά από πολύ ωραία μπαλιά με στόχο τον Κάνου, αυτός έκανε το κοντρόλ και με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη για το 2-0.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Μπάρκας (46’ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Λημνιός (46’ Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60’ Μάνταλος), Μπακασέτας (90’ Γαλανόπουλος), Μανιάς (60’ Κουλούρης)


Σ.Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ-Μπρέικ,Ομ. Χαουσλαουι, Χαουσλαουι, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ, Αλ Τζασίμ, Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλάουι 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code