ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέρασε από τη Λεωφόρο η Ξάνθη!


Ο τελευταίος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης είχε χαρακτήρα "φιλικού". Σε αυτόν, η Ξάνθη πήρε μεγάλο διπλό με 1-2 στη Λεωφόρο και έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο τη χρονιά. Το παιχνίδι άρχισε Κυριακή αλλά ολοκληρώθηκε Δευτέρα λόγω κακοκαιρίας. Να αναφερθεί πως αποθεώθηκε από τους φίλους του "τριφυλλιού" ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό φέτος.



Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε οι "πράσινοι" πέρασαν δύσκολες στιγμές. Συγκέντρωσαν 32 βαθμούς και τερμάτισαν στην 11η θέση που είναι η χειρότερη επίδοση στην ιστορία τους! Οι Θρακιώτες από την πλευρά τους έκαναν καλή χρονιά, αλλά έχασαν για 14 γκολ το τρένο της Ευρώπης από τον Αστέρα Τρίπολης. Κατέλαβαν την 6η θέση με 45 βαθμούς.

Ο αγώνας:

Ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 11' με τρομερό σουτ του Λουτσιάνο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Γκαραβέλη για το 1-0.

Η Ξάνθη έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 44' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κασάδο πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Διούδη για το 1-1.

Η ανατροπή της κατάστασης ολοκληρώθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 66' με τον Κάστρο να βγάζει ωραία κάθετη πάσα για τον Ντουρίτσκοβιτς και εκείνος να "τσιμπά" ιδανικά την μπάλα πάνω από τον Διούδη για το τελικό 1-2.


Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Κάτσε, Δώνης (Χατζηγιοβάννης 61'), Μυστακίδης, Λουντ (Μπουζούκης 76'), Λουτσιάνο, Οικονόμου, Τζανδάρης (Στάικος 61'), Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου


Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Βάρνας, Μπαξεβανίδης (Ορφανίδης 64΄), Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (Λισγάρας 86'), Γέντρισεκ, Σιλά, Κασάδο (Μεχία 79'), Φασίδης, Καμαρά


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code