ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η στιγμή του τελικού των γιγάντων έφθασε!

Ρεάλ και Λίβερπουλ έτοιμες να κατακτήσουν το τρόπαιο του Champions League. Οι Ισπανοί των 12 τροπαίων απέναντι στους Άγγλους των 5.
Ο τελικός του Κιέβου (21:45ΕΡΤ1,ΕΡΤHD) αναμένεται να είναι ένας από τους καλύτερους που θα έχουμε δει . Δύο ομάδες με πολλά αστέρια στις ενδεκάδες τους και όρεξη για σκοράρισμα. Η Βασίλισσα που θέλει να κατακτήσει για τρίτη συνεχή χρονιά τον τίτλο αλλά και οι κόκκινοι που θέλουν να ξαναγίνουν το παλιό καλό φόβητρο που όλοι μας γνωρίζαμε.

Τα μέτωπα πολλά , ο νικητής όμως μόνο ένας!

Κακή χρονιά Ρεάλ vs Καλή χρονιά Λίβερπουλ



Για τους Ισπανούς δεν έμεινε κάτι άλλο πέρα από την κατάκτηση του Champions League. Οι Μαδριλένοι δεν θα έχουν να περιφανεύονται για την φετινή τους εγχώρια σεζόν , όπου στο πρωτάθλημα τερμάτισε 3η πίσω από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στο Κύπελλο έφθασε μέχρι τα ημιτελικά , αφού την έβγαλε νοκ-αουτ η Λεγκανές.

Από την άλλη οι κόκκινοι έχουν κάνει μια ονειρική σεζόν.Έχοντας τερματίσει στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 75 βαθμούς αλλά και φθάνοντας στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την καλύτερη επίθεση και με ένα ρόστερ που κακά τα ψέματα χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ δύσκολα θα μιλούσαμε σήμερα γι αυτό .

Ζιντάν vs Κλοπ



Πέρα από το ότι και οι δύο θέλουν το καλύτερο για την ομάδα τους, σήμερα θα αγωνιστούν προκειμένου να γράψουν ιστορία.Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Από την μία ο Γάλλος εάν και εφόσον καταφέρει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο τότε θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του θεσμού που θα το έχει κάνει για 3η συνεχή χρονιά.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται για δεύτερη φορά σε τελικό του Champions League, καθώς είχε ξαναβρεθεί εκεί πριν 5 χρόνια, το 2013. Εκείνη την φορά ήταν με τα χρώματα της Ντόρτμουντ , σε έναν τελικό που θα θέλει να ξεχάσει , καθώς τον έχασε στο 89' με τον Ρόμπεν να κάνει το 1-2. Ένας τελικός - ρεβάνς θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κανείς για τον Γερμανό προπονητή.

Ρονάλντο vs Σαλάχ



Άλλο ένα μέτωπο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για απόψε. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απέναντι στον Αιγύπτιο. Μία μάχη που αν μη τι άλλο την περιμένουμε πώς και πώς. Ο Κριστιάνο σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπος με το νούμερο 1 φαβορί για να του πάρει τον θρόνο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Ο Ρονάλντο φέτος έχει πετύχει 44 γκολ και 8 ασσίστ σε 43 εμφανίσεις, ενώ σκοράρει ανά 82'. Ο Σαλάχ έχει βρει δίχτυα και αυτός 44 φορές , έχει μοιράσει γκολ 16 φορές σε 51 εμφανίσεις, ενώ σκοράρει ανά 93'.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης(4-4-2): Κ. Νάβας – Νάτσο, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο – Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο – Μπέιλ, Ρονάλντο

Λίβερπουλ(4-3-3): Κάριους - Αρνολντ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Ρόμπερτσον - Μίλνερ, Χέντερσον, Βάιναλντουμ - Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code