ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Ανακοινώθηκε και υπέγραψε ο Πάκο Ερέρα

Σε ρυθμούς Super League κινείται πλέον ο Άρης Θεσσαλονίκης ,αφού και επίσημα Άρης και ΟΦΗ άφησαν πίσω τους την Football League.
Ο Ισπανός τεχνικός ανακοινώθηκε και επίσημα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, μετά από πολύωρη συνάντηση με τον κ. Καρυπίδη, και πιάνει αμέσως δουλειά. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1+1 χρόνια και σήμερα θα μπουν και οι υπογραφές.

Έτσι λοιπόν ο 64χρονος πολύπειρος Ισπανός θα είναι ο νέος τεχνικός στον πάγκο του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον Πάκο Ερέρα (Francisco Herrera Lorenzo, όπως είναι το πλήρες όνομά του).
Η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον 64χρονο πολύπειρο Ισπανό προπονητή έγινε μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρο Καρυπίδη, στην Αθήνα.
Ο Πάκο Ερέρα, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια, γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1953 στη Βαρκελώνη.
Στο βιογραφικό του νέου προπονητή της ομάδας μας καταγράφεται η πετυχημένη παρουσία του στους πάγκους ομάδων, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Όπως, η Θέλτα, η Λας Πάλμας, η Σαραγόσα, η Βαγιαδολίδ, η Νουμάνθια και η Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ για μια διετία (2004-2006) ήταν άμεσος συνεργάτης του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ.
Άμεσος συνεργάτης του Πάκο Ερέρα, ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση, θα είναι ο Τέλμο ντε Αντρές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code