ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νέα ποινική δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Νέες διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα ανάμεσα στον "ισχυρό άνδρα" της ΚΑΕ Παναθηναικός Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τον Τζόρντι Μπερτομέου.
Μία μέρα μετά τον θάνατο του θείου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Κώστα Γιαννακόπουλου, η Euroleague διάλεξε αντί για συλλυπητήρια να ασκήσει νέα ποινική δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αφορμή τις τελευταίες δημοσιεύσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν χάρηκε και πόλυ με αυτήν την κίνηση προβαίνοντας σε κάποιες δηλώσεις κατά του Τζόρντι.Σε αυτές τις δηλώσεις έκανε λόγο για ασέβεια προς το πρόσωπό του και προς της οικογένεια του ειδικά αυτές τις πένθιμες μέρες.Επίσης τόνισε πως ο διευθύνων σύμβουλος της Euroleague συνεχίζει τον "πόλεμο" προς τον Παναθηναϊκό και έφτασε στα άκρα με την φράση "αντε γ....ου" κατά του Τζόρντι.

Πάντως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει πόσο κοντά είναι η αποχώρηση των "πρασίνων" από την διοργάνωση αν συνεχίσει να βρίσκεται μέσα σε αυτήν ο Τζόρντι Μπερτομέου ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του "ισχυρού άνδρα" της ΚΑΕ δεν σέβεται κάποιους θεσμούς όπως η οικογένεια σε αυτήν την περίπτωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code