ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στον ΠΑΣ Γιάννινα οι Σιόντης και Παμλίδης




Τις δύο πρώτες του μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.


Η πρώτη μεταγραφική κίνηση είναι ο Στέφανος Σιόντης, που αποχώρησε πρόσφατα από την Κέρκυρα. Την εφετινή σεζόν μέτρησε 25 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και ένα γκολ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Κέρκυρας μέτρησε 97 συμμετοχές. Ο αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Γιώργος Παμλίδης. Ο επιθετικός που ολοκλήρωσε την σεζόν στην ομάδα των Φαιάκων. Την εφετινή σεζόν σημείωσε 3 γκολ, σε 23 συμμετοχές. Ο 24χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Η ανακοίνωση για τον Σιόντη:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Στέφανο Σιόντη. Ο Στέφανος έχει γεννηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 1987, έχει παίξει στις ομάδες του Παναθηναϊκού, της Καβάλας, του Παναιτωλικού, της Βέροιας και της Κέρκυρας. Στην ομάδα μας υπέγραψε για 2 χρόνια και θα αγωνιστεί ως ΜΕΣΟΣ με τη φανέλα νούμερο 22.

Ο Στέφανος στις δηλώσεις του στο pasgiannina.gr, για τον ερχομό του στην ομάδα, είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για την ομάδα της πόλης μου, μιας και είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή μας κ.Πετράκη για την ευκαιρία που μου δίνουν.

Έρχομαι έτοιμος να αγωνιστώ με στόχο να βοηθήσω την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της"

Η ανακοίνωση για τον Παμλίδη:


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Συνεχίζοντας το σχεδιασμό της ομάδας και της ενίσχυσης του δυναμικού της, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΛΙΔΗ. Ο Γιώργος έχει περάσει στο παρελθόν από τις ομάδες του Αχιλλέα Νεοκαισαρείας, του Εργοτέλη, της Α.Ε.Λ. όπου ήταν δανεικός και της Κέρκυρας. Στην ομάδα του ΠΑΣ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 έτη και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14.

Στις πρώτες του δηλώσεις του στο pasgiannina.gr το νέο απόκτημα της ομάδας τόνισε πως είναι χαρούμενος για την ευκαιρία που θα έχει να αγωνιστεί σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την πρόταση συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΣ. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα του ΠΑΣ, ορόσημο για το πρωτάθλημα της χώρας μας. Εγώ με την ευκαιρία που μου δίνουν θα κοιτάξω να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της, να συνεργαστώ με τα παιδιά και όλοι μαζί να προσπαθήουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε πολλά στη συνεργασία μας.»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code