ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέκχαρτ: «Θα ήθελα να επιστρέψω και να σκοράρω στο νέο γήπεδο»

Συνέντευξη παραχώρησε αποκλειστικά στο Sportsnewsgreece και τον Παναγιώτη Καρπαθάκη ο Τόμας Πέκχαρτ και έκανε σαφές πως θα επιθυμούσε να επιστρέψει κάποτε στην ΑΕΚ .
Επίσης, ευχαριστεί όλους όσους τον υποστηρίζουν ακόμη , καθώς είναι πάρα πολλά τα μηνύματα που δέχεται περί επιστροφής του στην Ένωση. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονο του για τον τρόπο που έφυγε από τους κιτρινόμαυρους.Σχολίασε όμως και τα γεγονότα της Τούμπας.Όσον αφορά την χώρα μας , την αποκαλεί σπίτι του και εξηγεί...

Αναλυτικά :

Πρώτα απ' όλα πες μας για την φετινή χρονιά , όπου η ΑΕΚ κέρδισε την Superleague, γιατί όπως καταλαβαίνω την παρακολουθείς.

Ναι , ακολουθώ την ΑΕΚ όσο μπορώ...μεγάλα συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Ήταν μια εξαιρετική χρονιά με το Europa League, κερδίζοντας το πρωτάθλημα αλλά και που βρίσκεται στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Βρέθηκες στην ομάδα 1,5 χρόνο αλλά την αγάπησες τόσο πολύ, πώς είναι αυτό δυνατόν;

Για να είμαι ειλικρινής, αγάπησα την Ελλάδα και την ΑΕΚ από την πρώτη μέρα και από τότε κάθε μέρα έγινε πιο δυνατή και πιο δυνατή(σ.σ.η αγάπη).Ένιωσα κάτι ξεχωριστό αμέσως, συνάντησα μια ζωή εκεί, την οποία ονειρευόμουν συν ότι έπαιζα σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Το καλύτερο πάνω σε αυτό είναι πως η σύζυγος μου αισθάνεται το ίδιο για την Ελλάδα. Έτσι , τώρα χτίζουμε την δική μας κατοικία εκεί και αποκαλούμε την Ελλάδα «σπίτι».Τώρα έχουμε περισσότερους φίλους και ανθρώπους στην Αθήνα από ότι στην χώρα μας.

Όταν ήρθες στην ΑΕΚ , τον πρώτο μισό χρόνο οι φίλοι της ομάδας δεν πίστεψαν σ' εσένα.Στην δεύτερη σου χρονιά έδειξες ποιος είναι ο Τόμας, ποιο ήταν το πρόβλημα στο πρώτο μισό ; 

Ήρθα στα μέσα της σεζόν, χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να εγκατασταθώ, να γνωρίσω τους ανθρώπους και τους παίκτες. Όταν άρχισα να αισθάνομαι καλά στο γήπεδο ο Γκουστάβο Πογιέτ έφυγε και ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά με ήθελε.Την δεύτερη χρονιά ακολούθησα όλη την προετοιμασία και καθώς έπαιζα αποκτούσα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έτσι ξεκίνησα να σκοράρω, είχαμε καλή ομάδα.

Αισθάνεσαι καλά με τον τρόπο που έφυγες από την ΑΕΚ ; Διότι πέρσι ήσουν ο πρώτος σκόρερ...

Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγω...Δεν ήθελα να αποχωρήσω αλλά περίμενα να ανταμειφτώ για την δουλειά που έκανα για την ομάδα από την στιγμή που ήμουν πρώτος σκόρερ της .Εν τέλει δυστυχώς αυτό δεν συνέβη. Κάθε μέρα λαμβάνω 100 μηνύματα στα Social Media από φίλους της ΑΕΚ για να επιστρέψω. Κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων και για όλη την υποστήριξη που μου έδιναν και ακόμη  μου δίνουν καθημερινά.

Υποθέτω πως γνωρίζεις το όλο σκηνικό με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ,είναι αυτή η εικόνα που έχεις πάρει από την χώρα μας ή πιστεύεις πως ήταν μία απλά κακή στιγμή ;

Δεν μπορούσα να παρακολουθήσω το παιχνίδι , επειδή παίζαμε και εμείς ταυτόχρονα νομίζω. Όταν τελειώσαμε , τσέκαρα το τηλέφωνο μου και βρήκα το αποτέλεσμα αλλά υπήρχε μία επισήμανση ότι το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει.Τότε είδα την φωτογραφία με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Αυτό δυστυχώς δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο...αλλά στην Ελλάδα μερικές φορές μέσα στην σεζόν συνήθως συμβαίνει κάτι, για το οποίο το πρωτάθλημα σταματάει ή κάποιος χάνει βαθμούς για ορισμένους λόγους.

Στην τωρινή σου ομάδα, την Χάποελ Μπερ Σεβά θα είσαι πρωταθλητής.Πώς είναι η πρώτη σου χρονιά στο ισραηλιτικό ποδόσφαιρο;

Έχουμε μία καλή σεζόν μέχρι στιγμής,δεν περάσαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για ένα γκολ, το οποίο είναι απογοητευτικό αλλά στο πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι και ελπίζω σύντομα να είμαστε πρωταθλητές. Έχω ήδη 10 γκολ αλλά ελπίζω να σκοράρω μερικά ακόμη.

Θα ήθελες να επιστρέψεις κάποτε στην ΑΕΚ;

Ναι, θα ήθελα να επιστρέψω κάποια μέρα και να σκοράρω στο νέο γήπεδο.

Όπως γνωρίζουμε , χτίζεις ένα σπίτι στην Ελλάδα, τι σου άρεσε περισσότερο στην χώρα μας ;

Είμαι τύπος που του αρέσει η θάλασσα,αγαπώ τα θαλάσσια σπορ, όπως το kitesurfing , το surfing κλπ. Εκεί η θάλασσα είναι απλά φοβερή όπως και η φύση. Για μένα η Ελλάδα είναι μία από τις ομορφότερες χώρες στον κόσμο, γι αυτό την αποκαλώ και σπίτι μου. Αγαπώ και το φρέντο εσπρέσσο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code