ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Πάρτι» Ευρώπης για τον Ατρόμητο!


Ο Ατρόμητος διέλυσε 4-0 την υποβιβασμένη Κέρκυρα σε έναν αγώνα με γιορτινό χαρακτήρα στο Περιστέρι. Η εικόνα πάντως με τις άδειες εξέδρες στο γήπεδο ήταν απογοητευτική. Ειδικά για μια ομάδα που εξασφάλισε από καιρό την ευρωπαϊκή της παρουσία, παίζοντας μάλιστα και όμορφο ποδόσφαιρο όλη τη χρονιά.


Ο αγώνας:

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 6' όταν ο Γιαννούλης έκανε την σέντρα και ο Ντάουντα με σουτ στη κίνηση κέρδισε τον Κουτζαβασίλη για το 1-0.

Οι Περιστεριώτες πέτυχαν δεύτερο γκολ σε παρόμοια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Στο 14' ο Γιαννούλης σέντραρε και ο Ντάουντα με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν και τρίτο τέρμα στο 59' με τον Ντάουντα αυτή τη φορά να δίνει ασίστ με κεφαλιά για τον Κωτσόπουλο, που με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το 3-0.

Ο Ατρόμητος έβαλε το κερασάκι στην "ευρωπαϊκή" τούρτα του με ωραία επίθεση στο 67'. Ο Μπρούνο έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Ντιγκινί δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το τελικό 4-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κυανόλευκοι» είχαν και 3 δοκάρια στο ματς.


Ατρόμητος: (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (Μανδάς 75'), Γιαννούλης, Νάτσος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης (Στρόυγγης 68'), Κωτσόπουλος (Κυριακίδης 68'), Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Μπρούνο, Ντάουντα

Κέρκυρα: (Γιάννης Ματζουράκης): Κουτζαβασίλης, Αντέτζο, Σπίνουλας (Ρόλε 58'), Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Παμλίδης (Αναστασίου 71'), Κόντος (Γεωργακόπολυς 80'), Μυτίδης, Αρτυματάς, Λέκοβιτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code