ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Θα θρηνήσουμε στον φετινό τελικό;» ένα πείραμα της FIFA για την Ελλάδα

Μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να πάρω το να γίνει ο ελληνικός τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στον ΟΑΚΑ με οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ .
Όλα αυτά εάν και εφόσον βέβαια προκριθούν και οι δύο ομάδες. Σε περίπτωση που στον τελικό έχουμε Πανιώνιο ή Λάρισα ή και τις δύο , τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και πολύ πιο ειρηνικά...

Για όσους δεν γνωρίζουν είχε βγει απόφαση από την αρχή της χρονιάς πως ο τελικός φέτος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 12 Μαΐου και αυτό δεν θα άλλαζε. Αυτό που δεν γνώριζε όμως κανείς είναι όλα αυτά που συνέβησαν στο μεσοδιάστημα μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ . Από κατηγορίες για «χάρτινα πρωταθλήματα» μέχρι και εισβολή με όπλο.

Ένας συνδυασμός του φετινού... αλαλούμ και των περσινών επεισοδίων σε έναν τελικό ντροπή για το ποδόσφαιρο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα μπορούσε να καταλήξει σε μοιραίο φέτος. Με σημερινό της δημοσίευμα η LiveSport αποκαλύπτει πως οι ξένοι αξιωματούχοι της FIFA που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο έκαναν σαφές στην ΕΠΟ πως ο τελικός πρέπει να γίνει με οπαδούς και των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα : «Δεν μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να διεξάγεται μπροστά σε άδειες εξέδρες ή να έχει μόνο μαθητές»

Διερωτώμαι επομένως, ο λόγος που η FIFA θέλει να γίνει ο τελικός με αυτόν τον τρόπο ποιος είναι ; Γνωρίζει πολύ καλά ο οποιοσδήποτε πως η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο.Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα βάλουν σε κίνδυνο οικογένειες και παιδιά ; Θα χαλάσει το εμπορικό κομμάτι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ή του παγκόσμιου κατ' επέκταση εάν δεν υπάρχει κόσμος στις εξέδρες ; Βρήκε μήπως την αφορμή για να παραγκωνιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Εάν ρωτάτε εμένα , προτιμώ χίλιες φορές έναν τελικό με άδειες εξέδρες παρά να θρηνήσουμε θύματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code