ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Doug: Το διασημότερο Παγκ στο Ίντερνετ!

Με πάνω από 3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 6 εκατομμύρια likes στο Facebook, το διασημότερο παγκ του κόσμου, ο Doug, έχει "εισβάλλει" για τα καλά στις ζωές των χρηστών του διαδικτύου.


Ο Doug είναι ένα αρσενικό παγκ που γεννήθηκε στο Οχάιο των Η.Π.Α το 2012. Βέβαια η ιδιοκτήτριά του, Λέσλι Μόσιερ, μετακόμισε με τον Doug στο Νάσβιλ του Τενεσί. Από εκεί, λοιπόν, ξεκίνησε η καριέρα του Doug ως "Celebrity Dog". 



Η αγάπη της Λέσλι για το σκυλάκι της την οδήγησε στο να το φωτογραφίζει σε διάφορα μέρη όπου ταξίδευαν και μάλιστα με διαφορετικές κάθε φορά ενδυμασίες. Αυτές τις φωτογραφίες αρχικά τις "ανέβαζε" στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν όμως συνειδητοποίσε τη μεγάλη απήχηση του κατοικιδίου της, δημιούργησε και σε αυτό λογαρισμούς στο Instagram και το Facebook. Έτσι οι φανς του Doug είχαν την ευκαιρία να βλέπουν το αγαπημένο τους σκυλάκι να ταξιδεύει και αφηγείται κάθε φορά τις δικές του παιχνιδιάρικες ιστορίες μέσα από τις γκριμάτσες,τα ρούχα και τους υπόλοιπους φίλους του.



Όσο περνούσε ο καιρός ο Doug γινόταν περισσότερο αγαπητός και διάσημος κι έτσι διάφορες εταιρείες όπως η Cosmopolitan, το BuzzFeed, το Spotify και η Time, τον προσέγγισαν για να συνεργαστούν. Λίγο αργότερα το διάσημο Παγκ εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ της Κέιτυ Πέρρυ,"Swish Swish". Ταξίδεψε στο Χόλιγουντ και φωτογραφίθηκε με πολλούς διάδημους που μάλλον ήταν... φανς του. Ανάμεσά τους η Σακίρα,η Μάιλι Σάιρους,η Νικόλ Κίντμαν,η Ντούα Λίπα,ο Τζον Λέτζεντ,ο Τζάστιν Μπίμπερ,ο Τζο Τζόνας και όλο το κάστ της αμερικανικής τηλεοπτικής επιτυχίας 'The Bing Bang Theory'.


Ανάμεσα στις πολλές του επιτυχίες ο Doug έχει υπάρξει υποψήφιος και έχει κερδίσει τα ακόλουθα  βραβεία: το βραβείο του πιο επιτυχημένου λογαριασμού στο Instagram (Nashville Scene (2015)), το βραβείο του πιο καλοντυμένου σκυλιού (World Dog Awards (2016)), το βραβείο του Instagrammer της χρονιάς (Shorty Awards (2017)). 
Επίσης, έχει εκδόσει το δικό του βιβλίο με τίτλο 'Doug the Pug: The King of Pop Culture' (2016) το οποίο περιλαμβάνει κάποιες από τις αστείες και παιχνιδιάρικες φωτο-ιστορίες του και είναι διαθέσιο σε όλους τους φανς του παγκοσμίως μέσω του Ίντερνετ.

                             

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λέσλι Μόσιερ δωρίζει ένα ποσοστό από τα κέρδη που λαμβάνει μέσω του αξιαγάπητου σκύλου της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις καθώς και πραγματοποιεί επισκέψεις σε ιδρύματα όπου ο Doug προσφέρει και μόνο με την παρουσία του αγκαλιές και χαμόγελα σε όσους βρίσκονται γύρω του.

FUN FACT: Τα ρούχα,τα αξεσουάρ και τα παπούτσια του Doug είναι τόσα πολλά που είναι τοποθετημένα σε κρεμάστρες και 10 μεγάλα κιβώτια σε ολόκληρο το υπόγειο του σπιτιού όπου διαμένει μαζί με τους ιδιοκτήτες αλλά και την παράξενη... "αδερφή" του. 



Όπως, λοιπόν, προαναφέρθηκε ο Doug πρόσφατα απέκτησε μια γλυκύτατη "αδερφή", η οποία πέρα από τα χάδια και τα παιχνίδια του προσέφερε ακόμα περισσότερους φανς, καθώς άρχισαν να τον παρακολουθούν και οι γατόφιλοι!
Ο λόγος είναι η κάτασπρη χνουδωτή γάτα Fiona η οποία έγινε μέλος της οικογένειας πριν λίγους μήνες και είναι ήδη γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πριγκίπισσα του σπιτιού έχει περίπου 100.000 ακόλουθους βαδίζοντας στα χνάρια του αγαπημένου της σκύλου. 
Παρά την άποψη που επικρατεί συνήθως, τα δύο ζωάκια είναι πολύ αγαπημένα και με ευκολία συμβιώνουν ζώντας καθημερινά και μια καινούρια περιπέτεια.


Με εμπειρίες και διακρίσεις που ούτε ένας ανθρώπινος νους δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Doug και η  Fiona γεμίζουν τόσο τις δικές τους μέρες όσο και τις μέρες εκείνων που τους ακολουθούν. Χαρίζουν απλόχερα το γέλιο και μια επίσκεψη στα προφίλ τους είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα.
Τι περιμένετε; Επισκεφθείτε τα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code