ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης: Το μυαλό μόνο στον Λεβαδειακό!


Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι του Σαββάτου (14/4, 17:15) με τον Λεβαδειακό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και το μυαλό των παικτών του Σάββα Παντελίδη μένει μόνο εκεί.


Όσον αφορά την μάχη για την πέμπτη θέση, οι Αρκάδες έχουν αποκτήσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων μνηστήρων. Αυτό σημαίνει πως αν κερδίσουν τα υπόλοιπα παιχνίδια θα είναι εκείνοι που θα εξασφαλίσουν την έξοδο τους στην Ευρώπη.

Για αυτό τον λόγο, εκείνο που προέχει για τους «κιτρινομπλέ» είναι ο αγώνας στη Λιβαδειά, χωρίς παράλληλα να ρίχνουν κλεφτές ματιές στα αποτελέσματα των άλλων, αλλά ούτε και στα παιχνίδια που ακολουθούν. Άλλωστε αυτό εφαρμόζουν στις προπονήσεις και έτσι αφοσιώνονται μόνο στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν μετά από καιρό αφού Κυριακόπουλος και Γιαννούλης προπονούνται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Ωστόσο στην Βοιωτία δεν θα ταξιδέψουν οι τιμωρημένοι Καλτσάς και Μουνάφο που θα εκτίσουν την ποινή τους λόγω καρτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code