ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος: Και τώρα ο Παναθηναϊκός!


Συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Κυριακής (15/4, 17:15) με τον Παναθηναϊκό και οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Μαζαράκη.


Έτσι όπως τα έφερε το πρόγραμμα και η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω της παραβατικής συμπεριφοράς μιας και μόνο ΠΑΕ, ο Ατρόμητος έδωσε μόλις ένα ματς 10/3 (ισοπαλία 2-2 με τον Πανιώνιο) και άλλο ένα στις 31/3 (ήττα 0-2 από τον ΠΑΟΚ). Με άλλα λόγια σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα έχει παίξει μόλις δύο αγώνες, κάτι που φυσικά ισχύει για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τους «κυανόλευκους».

Οπότε, για να μη ξεχαστεί τελείως, ο Ατρόμητος έχει έναν πολύ σημαντικό αγώνα την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Δεν είναι μόνο βαθμολογικό το ζήτημα, (μιας και οι Περιστεριώτες θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να πετάξουν ψηλότερα από την 4η θέση), αλλά και πρεστίζ. Καθώς παρά το προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός, εξακολουθεί να διαθέτει μια από τις πιο βαριές φανέλες στην Ελλάδα.

Επομένως οι παίκτες του Ατρόμητου δε θα πρέπει να επηρεαστούν από τα όσα έχουν ειπωθεί μέσα στην εβδομάδα και αφορούν την αποχή των «πράσινων» από τις προπονήσεις. Διότι τα προβλήματα μπορούν και να συσπειρώσουν ένα σύνολο παικτών. Με αυτή την λογική ο Ατρόμητος πρέπει να κοιτάξει την δουλειά του, να πατήσει πάνω στις δικές του ικανότητες και όχι στα προβλήματα του αντιπάλου. Εξάλλου οι «κυανόλευκοι» είναι η αποτελεσματικότερη ομάδα εκτός έδρας με 26 βαθμούς και 7 νίκες, οπότε δεν έχουν να αποδείξουν πολλά, μιας και η βαθμολογία μιλά από μόνη της.

Ακόμα ένα ευχάριστο είναι ότι η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι θα είναι έπειτα από καιρό πλήρης (πλην του Μανούσου που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης) και κυρίως απόλυτα ξεκούραστη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code