"Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα" - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

"Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα"

Tο μεσημέρι της Δευτέρας 16 Απριλίου στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ
πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με θέμα τον τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων του Final 4 της Ρόδου, ο οποίος δημιουργεί αποκλεισμούς στην παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.
Οι ιθύνοντες του ΤΑΑ ΠΑΟΚ εξέφρασαν τα παράπονα τους και την έντονη δυσαρέσκεια τους.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
 Αντώνης Τσαλόπουλος: Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος τα τελευταία τρία χρόνια, κατέκτησε τρεις φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή και μια φορά τον τίτλο του Κυπελλούχου. Αυτό φόβισε πολλούς. Ο οικονομικά υγιής και αγωνιστικά δυνατός ΠΑΟΚ, φοβίζει και φοβίζει πολύ. Προκειμένου, λοιπόν, να τον αποδυναμώσουν, κάνουν το παν να του στερήσουν το μεγαλύτερο όπλο του, τον περήφανο Λαό του. Στην προσπάθεια αυτή απαξιώνουν το ίδιο το άθλημα, καθώς και θεσμούς.

Περιφέρουν χρονικά και γεωγραφικά την έδρα του τελικού, ενώ αποδεχομένοι ότι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν συνθήκες τάξης και ασφάλειας για συνολικά 1.000 άτομα. Ουσιαστικά δηλώνουν αδυναμία του κράτους να επιτρέψει την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών του μέσα στην ίδια τη χώρα για να παρακολουθήσουν ένα αθλητικό γεγονός. Επικράτησε η λογική των κλειστών τελικών μεταξύ ολίγων εκλεκτών, αφού προηγουμένως δημιουργηθούν συνθήκες ‘’αποστείρωσης’’ γύρω από την έδρα των αγώνων.

Ως Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, αρνούμαι να μπω σε αυτή τη λογική. Οι 1.200 κάτοχοι διαρκείας του βόλεϊ του ΠΑΟΚ, εκ των οποίων 400 κατηγορίας VIP, οι πολυάριθμοι χορηγοί, ο Λαός του ΠΑΟΚ που έχει πρώτο σε προσέλευση φιλάθλων το Παλατάκι, θα μείνει απέξω γιατί έτσι αποφάσισαν. Το γεμάτο Παλατάκι, το οποίο πρωταγωνιστεί σε κάθε διαφημιστικό σποτ του αθλήματος. Σέβομαι την πόλη της Ρόδου, αλλά δεν μπορώ να πειστώ ότι θα μείνουν απέξω οι φίλαθλοι των φιναλίστ και εν προκειμένω του ΠΑΟΚ, οι οποίοι γεμίζουν στάδια 8 έως 10 χιλιάδων θέσεων. Δεν μπορούμε να ζητάμε υψηλό βόλεϊ με ξένους και Έλληνες επαγγελματίες, με κλειστά Final 4 που είναι η γιορτή του αθλήματος. Κλειστό Final 4 σε μία έδρα που γεωγραφικά ανήκει στη Νότιο Ελλάδα, αν λέει κάτι αυτό! Ο ΠΑΟΚ έγκαιρα έκανε γνωστές τις θέσεις του και ο κ. Παϊσιάδης θα σας ενημερώσει αναλυτικά".
Κώστας Παισιάδης:Την ίδια ημέρα, αντιδράσαμε άμεσα, τόσο το ΤΑΠ όσο και ο Ερασιτέχνης και την επομένη 10 Απριλίου στείλαμε έγγραφο αίτημα για προμήθεια 500 εισιτηρίων – προσκλήσεων για τις ανάγκες των φιλάθλων μας. Στις 11 Απριλίου, μας απεστάλη πρόσκληση για τη Σύσκεψη μέτρων τάξης που θα γινόταν την Παρασκευή 13 Απριλίου στη Ρόδο, για την οποία θα σας ενημερώσει ο κ. Χασεκίδης".
Αν υπήρχε η βούληση, τι το απλούστερο να στέλνανε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. στη Θεσσαλονίκη τον αριθμό των προσκλήσεων που αναλογεί στον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα αφαιρούσαν τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στην Οργανωτική Επιτροπή, στις ζώνες ασφαλείας της Αστυνομίας και τα εισιτήρια της αντιπάλου ομάδος. Προκαταβολικά, όμως, λέω ότι του χρόνου, που υπάρχει μια άτυπη συμφωνία κυρίων για διεξαγωγή του Final 4 στη Β. Ελλάδα, αυτό θα πρέπει να γίνει με το σημερινό καθεστώς διάθεσης προσκλήσεων και όχι ξαφνικά του χρόνου να δούμε διάθεση εισιτηρίων και από τα Γραφεία της ΕΟΠΕ στην Αθήνα. Το λέω σήμερα Δευτέρα 16/04/18 και σημειώστε το".
 Δημοκράτης Παπαδόπουλος:Είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι τίποτα πλέον δεν είναι τυχαίο. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα. Από τα γεγονότα του ποδοσφαίρου, την έδρα του Final 4 Χάντμπολ Ανδρών στη Γλυφάδα, την έδρα του Final 4 Μπάσκετ Γυναικών πάλι στη Γλυφάδα, τον πανομοιότυπο τρόπο αποκλεισμού  των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, με ευνοημένο πάντα συγκεκριμένο σωματείο, τις διαιτητικές αποφάσεις στο πόλο, αλλά και γενικότερα σε όλα τα αθλήματα, ακόμη και στα ηλικιακά, συναντάμε απέναντί μας το ‘’αόρατο μακρύ χέρι’’ του συστήματος. Ποιο είναι το σύστημα, όλοι το ξέρετε. Ο ΠΑΟΚ έσπασε τα δεσμά των χρεών στο ποδόσφαιρο και τρομάζει με τον Ιβάν Σαββίδη στην ηγεσία. Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ με τους σερί τίτλους τους σε όλα τα αθλήματα και την οικονομική τους υγεία τρομάζουν επίσης!”.
 Θάνος Τερζής, :"Έχουμε παρευρεθεί σε Final 4 με φιλάθλους και των τεσσάρων ομάδων. Πιστεύουμε πως και αυτό  το Final 4 μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό αυτές τις συνθήκες. Θα μας λείψει ο κόσμος μας, αλλά θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε το Κύπελλο!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here