ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έτοιμος για κούπα ο ΠΑΟΚ!


Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ πέρασε στον τελικό Κυπέλλου με 3-1 κόντρα στον Πανιώνιο!

Το πρώτο εισιτήριο του τελικού Κυπέλλου έγινε γνωστό, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει για δεύτερη φορά με 3-1 την ομάδα της Νέας Σμύρνης και να εξασφαλίζει και τυπικά την πρόκριση στον τελικό. Εξαιρετικό γκολ ο Πέλκας, μεγάλη εμφάνιση ο Κότνικ.

Α΄ ημίχρονο:

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Κότνικ να κατεβάζει ρολά και να κρατά το 0-0. Στο 14΄ μετά από ωραία συνεργασία Πέλκα-Λημνιού, η μπάλα έφτασε στον Κουλούρη και μετά από ωραίο σουτ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 21΄ ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα και τον Κουλούρη να νικάει στον αέρα τον Μακρύλλο και να κάνει το 1-0! Μετά το γκολ των γηπεδούχων ο Πανιώνιος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μασούρα στο 35΄! Στο 40ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του Μασούρα! Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Κόρμπος έδωσε τη μπάλα στον νεαρό μεσοεπιθετικό και με δυνατό τελείωμα νίκησε τον Πασχαλάκη και ισοφάρισε σε 1-1.

Β΄ ημίχρονο:

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο υπήρχε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, με τον Κότνικ να βγάζει οποιαδήποτε «απειλή». Μετά από αρκετές προσπάθειες της ομάδας του Λουτσέσκου να πετύχει κάποιο τέρμα, ο Πέλκας πέτυχε πανέμορφο γκολ, αφού μετά από πάσα του Κάμπος ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ «κρέμασε» τον Κότνικ και έδωσε ξανά προβάδισμα για την ομάδα του με 2-1! Στο 80ο λεπτό οι γηπεδούχοι κλείδωσαν οριστικά το παιχνίδι, με τον Μπανανά να πηγαίνει άτσαλα στον Μάτος και τον Πρίγιοβιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης - Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Αζεβέδο - Σάκχοφ, Μαουρίσιο - Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ - Κουλούρης.

Πανιώνιος : Κότνικ - Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς - Κόρμπος, Οικονομίδης - Μακρύλλος, Μασούρας, Μπραχίμι - Γεσίλ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code