ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης: Με συνταγή πρώτου γύρου!


Επιστρέφοντας από τις διακοπές του Πάσχα, το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο Αστέρας Τρίπολης είναι αυτός που κρατάει στα χέρια του το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Από δω και πέρα οι Αρκάδες θα δώσουν 3 αγώνες μακριά από την Τρίπολη, με Λεβαδειακό, Κέρκυρα και Παναιτωλικό. Ενώ την προτελευταία αγωνιστική θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Οι «κιτρινομπλέ» στον πρώτο γύρο μάζεψαν 22 βαθμούς, εκ των οποίων οι 10 είναι με τους αντιπάλους που ακολουθούν στο πρόγραμμα. Κέρδισαν εύκολα τους Λεβαδειακό και Κέρκυρα, πήραν το δεύτερο διπλό τους στην Ριζούπολη και ήρθαν ισόπαλοι με τον Παναιτωλικό στο τελευταίο ματς πριν τα Χριστούγεννα.

Βέβαια, τώρα καλούνται να τους αντιμετωπίσουν εκτός έδρας αλλά αυτό δεν φαίνεται να φοβίζει τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη, που έχουν σταθεί πολύ καλά σε δύσκολες έδρες όπως το "Καραϊσκάκης", τη Λεωφόρο, τα Πηγάδια και τη Νέα Σμύρνη.

Ο στόχος της πέμπτης θέσης θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στην Βοιωτία, σε μία ούτως ή άλλως επιτυχημένη χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα του Αστέρα:

Λεβαδειακός (εκτός)

Κέρκυρα (εκτός)

Απόλλων Σμύρνης (εντός)

Παναιτωλικός (εκτός)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code