ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ΑΕΚ ένωσε σχεδόν... όλη την Ελλάδα

Η ΑΕΚ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση ενός τίτλου πρωταθλήματος μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.
Δεν είναι μόνο αυτό όμως που εξιτάρει τον Έλληνα υγιή φίλαθλο αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αυτό έρχεται.

Η Ένωση φέτος «έβγαλε μάτια» τόσο σε Ευρώπη όσο και σε εγχώριο επίπεδο. Έχει το πραγματικά απίστευτο στατιστικό , σύμφωνα με το οποίο σε 37 αγώνες έχει ηττηθεί μόλις 3 φορές , 2 σε πρωτάθλημα και 1 πρόσφατα από την Λάρισα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κάνουμε λόγο για μία ουσιαστικά ... δαιμονισμένη εάν μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε έτσι, ομάδα. Από την άλλη υπάρχει ο ΠΑΟΚ των καλών μονάδων αλλά και των πολλών αμφισβητούμενων φάσεων. Ο δικέφαλος του Βορρά έπαιξε πολύ καλή μπάλα , ωστόσο κατάφερε να βγάλει από μόνος του τα μάτια του . Το ένα του μάτι αφαιρέθηκε , όταν πετάχτηκε το ρολό ταμειακής στον Γκαρσία και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν έγινε ποτέ, ενώ το δεύτερο όταν έγινε η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αφορμή για το δεύτερο στάθηκε το γκολ το οποίο ίσως και ποτέ να μην μάθουμε εάν θα έπρεπε να μετρήσει ή όχι , καθώς οι απόψεις διίστανται και ούτε οι διαιτητές δεν έχουν μία καθαρή άποψη .

Ενώ λοιπόν ο ΠΑΟΚ ήξερε πως θα μπορούσε να πάρει κάπως εύκολα το πρωτάθλημα, καθώς δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και έτσι ήταν πιο ξεκούραστος για κάθε αγωνιστική και ενώ είχε ένα αβαντάζ βαθμολογικά κατάφερε να «πατήσει την μπανανόφλουδα και να γλιστρήσει» . Εκεί έρχεται ο πανικός από την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας που προσπαθεί να κάνει το οτιδήποτε προκειμένου να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο που τόσο πολύ θέλει .

Αυτό έχει ως συνέπεια , όπως είναι φυσικό να υπάρξουν αντιδράσεις από όλους τους υπόλοιπους. Καθώς, από την μία οι οπαδοί των ασπρόμαυρων πιστεύουν πως «πολεμάνε» την Μακεδονία και τις ομάδες της , ενώ από την άλλη η Αθήνα και η υπόλοιπη Ελλάδα βλέπει έναν σύλλογο που προσπαθεί να κατακτήσει κάτι που δεν θα πρέπει τουλάχιστον για φέτος να του ανήκει με μέσα που δεν θα άρεσαν στον οποιονδήποτε.

Ίσως είναι η μοναδική φορά που οπαδοί ομάδων μεγάλης αντιπαλότητας μεταξύ τους, θα χαρούν για τον τίτλο που θα κατακτήσει μία μισητή αντίπαλος τους , η ΑΕΚ . Η Ένωση κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν άλλοι τόσοι , να ενώσει σχεδόν όλη την Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code