ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Κοιμήθηκε» η ΑΕΚ στην Κέρκυρα, υποβιβασμός για τους Φαίακες

Σ' έναν αγώνα που πιο πολύ θύμιζε σε φιλικό προετοιμασίας καλοκαιριού , τόσο σε διάθεση όσο και σε ... θερμοκρασίες , Κέρκυρα και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0.
Η Κέρκυρα πλέον θα περιμένει τις όποιες αποφάσεις για τον Παναθηναϊκό , για να μάθει εάν θα αγωνιστεί του χρόνου ή όχι στην πρώτη της τάξεως κατηγορία.

Α' Ημίχρονο

Η ΑΕΚ κυρίαρχος του παιχνιδιού , με το να έχει στριμώξει την Κέρκυρα στο δικό της μισό και να πιέζει καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου 45λεπτου.Στο 27' η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με τον Γκάλο να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα όμως πάνω από τα δοκάρια.Παρόμοια φάση στο 31', στην θέση του σουτερ αυτή την φορά ο Λιβάια με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ μετά από κόντρα σε παίκτη της Κέρκυρας. Στο 41' σειρά του Σιμόες να στριφογυρίσει και να σουτάρει από τα 26 περίπου μέτρα, η μπάλα και πάλι άουτ για τους γηπεδούχους.

Β' Ημίχρονο

Στο ίδιο έργο θεατές , με την Ένωση να παίζει στα 2/3 και οι φιλοξενούμενοι να έχουν γρήγορες επιστροφές.Ό,τι δηλαδή παρακολουθήσαμε και στο πρώτο 45λεπτο.Ο Παμλίδης στο 58' πιάνει ένα εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή , ο Τσιτώντας εντυπωσιακά σε κόρνερ.Στο 81' ο Κουτσαβασίλης έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην δεχθεί γκολ, ο Λιβάια μπαίνει στην περιοχή και προσπαθεί να προσποιηθεί , με τον πορτιέρο της Κέρκυρας να εμποδίζει την προσπάθεια του Κροάτη και στην επαναφορά ο Μπακασέτας σουτάρει με τον Έλληνα τερματοφύλακα να κάνει και πάλι επέμβαση.Στο 85' ενστικτωδώς ο Κουτσαβασίλης κρατάει το 0 με απόκρουση σε προβολή του Γιακουμάκη από το μισό μέτρο.Νέα τελική στο 86' με τον Γιακουμάκη να σουτάρει με πλάτη στο τέρμα, εύκολα θα μπλοκάρει ο MVP του αγώνα μέχρι τώρα, Κουτσαβασίλης.Απίστευτο σουτ με πλασέ και φάλτσο ο Μπακασέτας στο 87' βρίσκει πάλι εμπόδιο τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ.Ο Κόντο στο 92' σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχή και η μπάλα στην συμβολή των δοκαριών, χάνοντας έτσι την μεγάλη της ευκαιρία για το τρίποντο η Κέρκυρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code