ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία και Απόλλων στεναχώρησαν τον κόσμο, όμως σώθηκαν !

Ήθελαν τον βαθμό της ισοπαλίας και οι δύο, λογικό και αναμενόμενο προκειμένου να σωθούν και να παραμείνουν στην κατηγορία.
Έτσι και έγινε, σε ένα ΔΑΚ Λαμίας με αρκετό κόσμο , οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν και έφυγαν για τα αποδυτήρια ευχαριστημένες.

Α' Ημίχρονο

Τον κύριο λόγο είχε η Λαμία, η οποία τελείωσε με 4 καλές ευκαιρίες το πρώτο 45λεπτο έναντι 1 μόλις του Απόλλων Σμύρνης.Στο 39' η πρώτη φάση του ματς, με τον Μπούντικ να κάνει το σουτ με το δεξί εκτός περιοχής, ο Χουάντερσον όμως λέει «όχι» και απομακρύνει σε κόρνερ. Ο Μπάμπης Τεννές είχε την ατυχία να δει τον Πίτι να τραυματίζεται και να αποχωρεί αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο στο 30'.

Β' Ημίχρονο

Η καλύτερη φάση του αγώνα δεν ήταν αγωνιστική και ήταν η στιγμή που οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν ρυθμικά "Παίξτε μπάλα, παίξτε μπάλα".Ξεχωρίζουμε ένα καλό σουτ στο 55' του Παντελιάδη , που πέρασε λίγο άουτ . Ο Παντελιάδης φαντάζει να είναι ο μοναδικός παίκτης που θέλει την νίκη και ξαναπειλεί στο 70', σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.Πρώτη τελική στην εστία ο Απόλλων με τον Κονέ να σουτάρει και ο Παπαδόπουλος να μπλοκάρει εύκολα στο 79'.Στο 85' ο Μπάμπης Τεννές αποχωρεί για τα αποδυτήρια, καθώς ένιωθε αδιαθεσία .Με δέκα παίκτες ο Απόλλων Σμύρνης , με τον Παπάζογλου να αποβάλλεται στο 92',λόγω καθυστερήσεων που έκανε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code