Λεβέντης: "Να επιστραφούν οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ" - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Λεβέντης: "Να επιστραφούν οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ"

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "ARENA FM 89, 4"
ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρών  Βασίλης Λεβέντης,εξέφρασε την γνώμη του για τα όσα είπε ο βουλευτής του κόμματος του,Αριστείδης Φωκάς στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ,ενώ αναφέρθηκε και στην δικαστική υπόθεση του ΠΑΟΚ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:


Για τα όσα είπε ο βουλευτής του κόμματος του, Αριστείδης Φωκάς, στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ: "Παρέστη ο βουλευτής σε μία συγκέντρωση οπαδών η οποία ήταν λίγο θερμόαιμη. Αρχίσαν οι ιαχές κατά του ελληνικού κοινοβουλίου, ένα γνωστό σύνθημα και βρήκαν όλοι τώρα αφορμή να φάνε το κεφάλι του Φωκά. Ο βουλευτής δεν είπε αυτό το σύνθημα και δεν αντέδρασε. Έπρεπε να κάνει ένα νεύμα όχι τέτοια. Κι αυτός παρεσύρθη από το κλίμα το οποίο ήταν διπλά αρνητικό. Την ιαχή αυτή δεν την φώναξε ο Φωκάς. Την φώναξε η συγκέντρωση και απλά ο Φωκάς ήταν παρών και δεν πρόλαβε δια νεύματος ν’ αντιδράσει".

Για την δικαστική υπόθεση του ΠΑΟΚ: "Να βάλουνε ένα πρόστιμο στον Σαββίδη για παράδειγμα 30.00 ευρώ, αλλά τον ΠΑΟΚ να τον αποκαταστήσουν σε ό,τι αφορά Στους βαθμούς. Αυτό είναι το σωστό. Δεν πρέπει η ομάδα να πληρώσει την όποια απερισκεψία . Όλοι όσοι έχουν ομάδες οπλοφορούν".


Για το ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο: "Εννοείται ότι πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο. Και όχι στα δικαστήρια. Είχα προειδοποιήσει να μην κάνουν το λάθος και κόψουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Κάντε κάτι για το λάθος του Σαββίδη , αλλά την ομάδα Η φανέλα είναι η Μακεδονία η ίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here