ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με Αλμπάνη και του χρόνου στην Α!





Oι 11άδες:


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας, Ζησόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Χουάρες, Κονέ, Αλμπάνης, Ελμπάζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Μάριν, Μιραλάς, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ.



A ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Ονειρικό ξεκίνημα για την "ελαφρά ταξιαρχία" που κατάφερε να ανοίξει το σκόρ στο 1ο λεπτό με τον φετινό της MVP Αλμπάνη. Τσουκαλάς, Ελμπάζ και Αλμπάνης άλλαξαν με τη μια τη μπάλα και ο τελευταίος με σίγουρο δεξί σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Προτό, δίνοντας προβάδισμα στον Απόλλωνα μετά από 29'' αγώνα. Στο 10' αναγκαστική αλλαγή για τους πειραιώτες.Ο Κούτρης θα συγκρουστεί με τον Χουάντερσον σε μια διεκδικήσιμη μπαλιά και ο αριστερός μπακ τον φιλοξενουμένων δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, με τον Χατζισάφι να τον αντικαθιστά. 2 χαμένες απανωτές ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό, η πρώτη στο 16΄οπου ο Μάριν θα σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι για τον Φορτούνη με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα με το κεφάλι ελάχιστα χιλιοστά απο το κάθετο δοκάρι. Στο 22' ο Φορτούνης πάλι θα σουτάρει λίγο έξω απο την περιοχή και η μπάλα θα βρει στην συμβολή των δοκών, συνεχίζουν να πιέζουν οι ερυθρόλευκοι. Αναγκαστική αλλαγή και για τον Απόλλωνα, ο Κονέ δεν μπορεί να συνεχίσει, ο Σιατραβάνης τον αντικαθιστά.Χωρίς κάποια άλλη σημαντική στιγμή το 1ο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έχει την περοχή όμως μοιάζει ανούσιος και όχι ιδιαίτερα απειλητικός, απο την άλλη ο Απόλλων με αρκετά αμυντικούς προσανατολισμούς "κρατάει γερά" πίσω.

Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με το "καλημέρα" του 2ου ημιχρόνου.Στο 47' ο Μάριν θα κάνει την σέντρα απο δεξιά, ο Ανσαριφάρντ θα πάρει την κεφαλιά με τον Χουάντερσον να δηλώνει παρών πραγματοποιώντας εξαιρετική απόκρουση. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 62', εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ο Ζησόπουλος έβαλε σωτήρια κόντρα στον Νικολάου στη μικρή περιοχή και ο Ανδρούτσος στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον. Και άλλη αναγκαστική αλλαγή για τον Απόλλων, Ο Μπαρτολίνι θα αντικαταστήσει τον τραυματία Κύργια στο 73'.Πολύ καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα, ο Σιατραβάνης από δεξιά πάτησε περιοχή και εκτέλεσε με το δεξί, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Πίεσε ο Ολυμπιακός μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως η φλυαρία του δεν τον άφησε να σκοράρει. 6 λεπτά καθυστερήσεις κράτησε ο διαιτητής  Κατσικογιάννης.


Ένα κουβάρι οι παίκτες του Απόλλωνα, πανηγυρίζουν με τον κόσμο τους, καθώς η νίκη τους επί του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με την ήττα της Κέρκυρας, κρατάει την "Ελαφρά Ταξιαρχία" στη μεγάλη κατηγορία και τη νέα σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code