ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ψάχνει την ανατροπή του...τίτλου

Προκειμένου να φθάσει στον τελικό και να τα δώσει όλα απέναντι στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ θα πρέπει σήμερα να ανέβει ένα λόφο και όχι βουνό.
Το 2-1 εις βάρος της σκορ από την πρώτη συνάντηση της Ένωσης με την Λάρισα δεν φαντάζει τόσο δύσκολο στο να ανατραπεί, ωστόσο το παιχνίδι κρύβει παγίδες.

Οι βυσσινί δεν θα παραδώσουν τα όπλα και θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ μυαλωμένα, θα την περιμένουν στο μισό γήπεδο και την κατάλληλη στιγμή θα βαίνουν μπροστά κυνηγώντας το γκολ που θα της δώσει την πρόκριση.

Από την άλλη η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ παίζει εντός έδρας και ο παράγοντας ΟΑΚΑ για άλλη μία φορά ήταν και είναι καθοριστικός καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος ομάδα σε συνδυασμό με τον κόσμο που αναμένει να έρθει στο γήπεδο σήμερα .

Στα της ενδεκάδας , περιμένουμε από τον Ισπανό τεχνικό να παρατάξει την ΑΕΚ σε σύστημα 4-2-3-1. Με Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια,Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας, στα δεξιά ο Γκάλο και αριστερά ο Χουλτ.Στην μεσαία γραμμή Σιμόες και Κονέ. Ως εξτρέμ δεξιά ο Χριστοδουλόπουλος και απέναντι του ο Μπακασέτας, ενώ ως δεκάρι θα δούμε τον Λιβάια και στην κορυφή της επίθεσης Αραούχο.

Από πλευράς Λάρισας, είναι δύσκολο να βρεθεί μία ενδεκάδα , καθώς ο Σωτηρίου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών. Εκτός είναι οι Γουάλας, Φατιόν, Λεοζίνιο, ενώ σταθετικά προστίθεται ότι επιστρέφει ο Ρέντζας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code