ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Λεβαδειακός: Μία μεγάλη βραδιά απόψε στο ΟΑΚΑ

Η μέρα που όλοι οι ΑΕΚτζήδες περίμεναν, έφθασε.
Η νύχτα σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα βαφτεί κιτρινόμαυρη, αρκεί η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να πάρει έστω τον 1 βαθμό που θα την στέψει πρωταθλήτρια Ελλάδος 2017-18.

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο , καθώς έχουν εξαντληθεί σχεδόν όλα τα εισιτήρια . Το πάρτι της Ένωσης έχει σκοπό να χαλάσει ο Λεβαδειακός, καθώς πάει σε ένα Ολυμπιακό Στάδιο-καμίνι θέλοντας να κερδίσει τους 3 υπερπολύτιμους πόντους που θα τον φέρουν πιο κοντά στην 5η θέση που οδηγεί Ευρώπη.Θυμίζουμε πως οι σημερινοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόλις 5 βαθμούς πίσω από την 5η Ξάνθη με 3 αγωνιστικές να απομένουν .

Στα περί ενδεκάδας , ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει στην διάθεση του και πάλι τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο που δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια γιορτή. Απουσιάζουν λόγω τιμωρίας οι Αραούχο και Βράνιες ενώ λόγω ενοχλήσεων που έχει ο Κλωναρίδης έμεινε και αυτός εκτός.Δεδομένο είναι πως θα δούμε αλλαγές από τον Ισπανό τεχνικό , ενώ ο Μάνταλος θα πάρει και αυτός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χρόνο συμμετοχής προς το τέλος της αναμέτρησης.

Από πλευράς Ανίγκο , θα παρατάξει τον Λεβαδειακό με βασικούς κυρίως παίκτες, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με στόχο να χαλάσει το πάρτι της ΑΕΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code