ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης: Πετάει ημίχρονα και χάνει βαθμούς


Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται μεθαύριο (22/04, 19:00) από την Κέρκυρα και θα πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα αν θέλει να επιστρέψει με το διπλό στη βάση του.


Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών που έχει κοστίσει στα τελευταία (κυρίως) εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τους Αρκάδες. Προφανώς αν είχαν καταφέρει να πετύχουν κάποιο γκολ στη Νέα Σμύρνη ή στη Λιβαδειά στο 45λεπτο της κυριαρχίας τους, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική.

Παρόλα αυτά, συμβαίνει σε μια ομάδα να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στο καλό της διάστημα, οι οποίες να περνούν ανεκμετάλλευτες. Το βασικό θέμα όμως του Αστέρα είναι η κακή απόδοση που είχε στα δύο ημίχρονα των δύο αγώνων του. Πλήρωσε δηλαδή ακριβά το γεγονός ότι κόντρα στον Πανιώνιο μπήκε στο παιχνίδι μετά το 46ο λεπτό ενώ αντίστοιχα στη Λιβαδειά "βγήκε" μετά το 46ο λεπτό, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για αυτά τα δύο ματς.

Αν έδινε διάρκεια στην ανωτερότητα του, τώρα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο ευνοϊκά και οι «κιτρινομπλέ» θα ήταν το μεγάλο φαβορί της πέμπτης θέσης. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί καθώς η Ξάνθη αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον εξαιρετικό ΠΑΟΚ, που στο χορτάρι εντός έδρας δεν έχει χάσει από κανέναν.

Εφόσον οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα και την διαφορά ποιότητας που έχουν από την Κέρκυρα, τότε πιθανότατα θα πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code