ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μια "ανάσα" απο Στεργιάκη ο Ολυμπιακός



Πολύ κοντά στην απόκτηση του ταλαντούχου 18χρονου τερματοφύλακα, Αντώνη Στεργιάκη, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι 2 πλευρές φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία και η μεταγραφή του απο την Σλάβια Σόφια της Βουλγαρίας μοιάζει προ των πυλών.



Θυμηθείτε την συνέντευξη του Αντώνη στην ΕΡΑσπορ πριν απο λίγο καιρό:

– Για την επιλογή του από την «Τuttosport» στα 100 μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα:

«Το ότι είμαι στους εκατό που επέλεξαν οι Ιταλοί, είναι μια επιβράβευση για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα συνεχίσω την προσπάθειά μου για να βελτιώνομαι συνεχώς. Βρέθηκα στη Βουλγαρία και μέσα από σκληρή δουλειά θέλω να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος».

-Για την απόφασή του να επιλέξει σε ηλικία 16 ετών τη Βουλγαρία και τη Σλάβια Σόφιας:

«Πριν από δύο χρόνια έπαιζα στο Άρη, αλλά επειδή δεν μου έδιναν ευκαιρίες, πήρα την απόφαση να φύγω. Εκείνη την περίοδο έγιναν δύο προτάσεις για την Κ20 από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Αποφασίσαμε με τον μάνατζέρ μου Γιώργο Κολοβό να πάω σε μία επαγγελματική ομάδα. Πήγα στη Θύελλα Φιλώτα, λίγο πριν βρεθώ στη Βουλγαρία και στη Σλάβια Σόφιας. Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο να έρθω εδώ, σε τελείως άγνωστο περιβάλλον για μένα ως προς τη χώρα και το ποδόσφαιρο. Ευτυχώς δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας».

-Για την προσαρμογή του στο ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα της Βουλγαρίας:

«Αρχικά ήταν δύσκολο. Όμως με βοήθησαν πολύ οι άνθρωποι της ομάδας και οι συμπαίκτες μου. Προσαρμόστηκα γρήγορα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οι δύο τερματοφύλακες της Σλάβια είναι οι καλύτεροι της Βουλγαρίας τα τελευταία χρόνια. Ο Πετκόφ είναι θρύλος για το ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας, ενώ ο Κίρεφ είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξαν η Βούλγαροι, έχοντας αγωνιστεί στην ομάδα εφήβων της Γιουβέντους. Και οι δύο με βοήθησαν πολύ. Με συμβουλεύουν στην προπόνηση. Το βασικό είναι ότι ποτέ δεν με είδαν ανταγωνιστικά. Και αυτό ενίσχυσε την προσπάθειά μου να βελτιωθώ και να παίξω βασικός στην ομάδα».

 -Για τα μελλοντικά όνειρά του:

«Η συμμετοχή στις Εθνικές ομάδες είναι το βασικό ζητούμενο για κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν με απογοητεύει το ότι δεν έχω κληθεί ακόμη στην Εθνική νέων. Εγώ κάνω τα πάντα για να είμαι έτοιμος και όταν κληθώ να δώσω το 100% για την Εθνική».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code