ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός: Θέλει να κρατήσει τον Ρόσα


Ο Παναιτωλικός θέλει πάση θυσία την παραμονή του Φάρλεϊ Ρόσα στο Αγρίνιο γιαυτό και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας.


Τα «καναρίνια» δεν έχουν ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα αφού βρίσκονται στο -7 από την πέμπτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Για αυτό τον λόγο έχουν ξεκινήσει από τώρα οι ενέργειες για την σύνθεση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Ο Ρόσα αγωνίζεται ως δανεικός μέχρι τον προσεχή Ιούνιο και η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον κρατήσει οπωσδήποτε στο Αγρίνιο, καθώς είναι από τους παίκτες «κλειδιά». Ο 24χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος μετράει 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πετύχει 6 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ, δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει.

Η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του, η Μόντε Αζούλ ζητάει περίπου το ποσό των 400.000 για να τον δώσει και αυτό το νούμερο είναι «αγκάθι» για τον Παναιτωλικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είτε θα κατατεθεί πρόταση για καινούργιο δανεισμό είτε για αγορά μέρους των δικαιωμάτων του παίκτη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code