ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Γλυκοκοιτάζει" Ρισβάνη ο Άρης


Τον υψηλόσωμο στόπερ του Ατρομήτου (δανεικός απο τον Ολυμπιακό), φαίνεται να θέλουν να πλησιάσουν οι Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με άτομα της διοίκησης.

Ο Σπύρος Ρισβάνης, γεννημένος στην Καλαμάτα το 1994, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013 όπου και "ανέβηκε" στην πρώτη ομάδα. Εκεί έμεινε για 1,5 χρόνο, πρωτού δωθεί δανεικός στον Πανιώνιο και πουληθεί το ίδιο καλοκαίρι. Στον Πανιώνιο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις για 2 χρόνια και τις εξαργύρωσε με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όπου όμως δεν μπόρεσε να βρεί χώρο στο ρόστερ και έτσι δώθηκε δανεικός στον Ατρόμητο.Φέτος πραγματοποιεί επίσης εξαιρετική χρονιά αποτελώντας μια απο τις βασικές "κολώνες" στην φοβερή σεζόν της ομάδας απο το Περιστέρι.

Όπως και να έχει σίγουρα η μεταγραφή του 24χρονου αμυντικού, άμα τελικά πραγματοποιηθεί, θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα του Άρη,όπου έχουν μείνει μόνο τα τυπικά για την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ. Το μόνο που περιμένουν οι "κιτρινόμαυροι" είναι το "πράσινο φως" απο τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code