ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Avicii : Από την κορυφή στον...θάνατο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μάνατζερ του ο Σουηδός καλλιτέχνης Τιμ Μπέργκλινγκ, γνωστός ως DJ Avicii, έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Παρασκευής 20 Απριλίου 2018.

Ο Τιμ Μπέργκλινγκ γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1989 στην Στοκχόλμη της Σουηδίας. Αντιμετωπίζοντας χρόνια προβλήματα υγείας λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ ο γνωστός καλλιτέχνης κατέληξε χθες στο Μουσκάτ του Ομάν πιθανότατα λόγω έξαρσης της οξείας παγκρεατίτιδας από την οποία έπασχε.

Τα πρώτα βήματα 

Ξεκίνησε την καριέρα του περίπου το 2009,υπήρξε μέλος συγκροτήματος και μετέπειτα συνεργάστηκε με πολλούς διάσημους DJs, όπως ο Tiësto , Sebastian Ingrosso,  David Guetta και John Dahlbäck.

Η επιβράβευση

Υπήρξε υποψήφιος για 2 Grammy Awards για τους δίδκους του "Sunshine" (ft David Guetta,2012) και "Levels" (2013). Το 2014 κέρδισε στα Teen Choice Awards το βραβείο Choice EDM Song για το τραγούδι "Wake me up". Βέβαια υπήρξε υποψήφιος για αμέτρητα ακόμα βραβεία ανά τα χρόνια.
Αγαπημένες δουλειές και τραγούδια του Avicii είναι: "Wake Me Up","Hey Brother",''Addicted to you '',"Waiting For Love"," Without You" και "The Nights".

Συγκλονίζει ακόμα το γεγονός πως μόλις λίγους μήνες πριν δημοσιεύτηκε ένα ντοκιμαντέρ με την ζωή του το οποίο υπήρξε και εν μέρει προφητικό.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code