ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη παραμονής για την ΑΕΛ, 4-2 τον Παναιτωλικό



Τι και αν βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο πρώτο λεπτό του αγώνα, η ΑΕΛ ανέτρεξε το σκορ 4-2 και με αυτή τη νίκη κλείδωσε την παραμονή της, στην μεγάλη κατηγορία.



Ο Λάρισα φιλοξένησε τον Παναιτωλικό στο AEL FC ARENA για την  27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η Λάρισα ανέβηκε στην 12η θέση με 29 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός παρέμεινε στην 9η θέση με 32 βαθμούς.

Μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μοράρ, ο Ρουμάνος  βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ μετά από ωραία πάσα του Ρόσα και «κρέμασε» τον Μπόζοβιτς, o oποίος φέρει ευθύνη για το γκολ. Η Λάρισα ισοφάρισε στο 9' με ωραίο πλασέ του Μιλοσαβλιεβιτς έξω από την μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι εφτά λεπτά αργότερα πήραν το προβάδισμα στο σκορ με 2-1, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ντέλετιτς, ο Γκόλιας στο πρώτο δοκάρι έπιασε μια απίστευτη γυριστή κεφαλιά προλαβαίνοντας τον Μάρκος Πάουλο και νίκησε τον Κυριακίδη. Στο 21' ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Μάρκος  Πάουλο δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Μασούρα. Στο 42'  ο εορτάζων, Θωμάς Ναζλίδης, εκτέλεσε  α λα Πανένκα το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε κι ευστόχησε γράφοντας το 3-1 για τους Θεσσαλούς.

Στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα έκανε το 4-1 στο 57'  με τον Αγκάνοβιτς,ο  Χούμπτσεφ έκανε τη σέντρα και ο Αγκάνοβιτς από κοντά με κεφαλιά νίκησε τον Κυριακίδη. Μείωσε τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός, σέντρα από τα δεξιά με στόχο τον Φάρλεϊ Ρόζα, ο Μπόζοβιτς έχει βγει να απομακρύνει, ο Μασούρας δεν τον έχει δει και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα εκεί όπου νόμιζε πως ήταν ο Μαυροβούνιος. Η μπάλα στα δίχτυα, δηλαδή.




ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Ντέλετιτς(80' Μπάλλας), Αγκάνοβιτς(62' Περόνε) , Γκόλιας, Ζίζιτς, Μασούρας(70' Μλαντένοβιτς), Χούμπτσεβ, Φατιόν, Μόρας

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Ντίας, Μοράρ, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μπράβο(63' Ρότσα) , Γιαννιώτης, Κλέσιο(80΄ Βασιλούδης).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code