ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έκανε το καθήκον του,ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-1

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα,

τον Πανιώνιο και κέρδισε εύκολα με 3-1.Το σκορ διαμορφώθηκε από  νωρίς καθώς στο πρώτο 11ο λέπτο είχαμε δύο γκολ το πρώτο του Σαχοβ και το δεύτερο του Ελ Καντουρί. στο 66ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς πέτυχε το 3-0 και στο 78 ο Ντουρμισάι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Γκολ από το καλημέρα και κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος.

Από πολύ νωρίς ο ΠΑΟΚ έδειξε την διάθεση που είχε για να κερδίσει.
 Ο Βιεϊρίνια εκτελεί το κόρνερ από τα αριστερά, ο Κότνικ προσπαθεί να διώξει με γροθιά, δεν βρίσκει καλά την μπάλα κι ο Σάχοβ σε κενή εστία ανοίγει το σκορ.Αργότερα στο 6ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα  όμως ο επόπτης υπέδειξε τον Σέρβο φορ  οφσάιντ.Στο 15ο λεπτό ο Μάτος έξω από την περιοχή, πασάρει αριστερά στον Μακ, ο Σλοβάκος κάνει την παράλληλη σέντρα και ο Ελ Καντουρί από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 19ο λεπτό και στο 23ο λεπτό με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποδεικνύοντας την κυριαρχία του ΠΑΟΚ στα πρώτα 25 λεπτά.Στο 28ο λεπτό ο Σπιριντόνοβιτς φεύγει από δεξιά στην αντεπίθεση ύστερα από λάθος του Κρέσπο βγαίνει εντός περιοχής τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη, η κόντρα  όμως δεν ευνοεί τον Αυστριακό.Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να έχει ισχυρό προβάδισμα ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Διαχειρήστηκε το ματς ο Δικέφαλος.

Η πρώτη μεγάλη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν στο 66ο λεπτό με το γκολ του Πρίγιοβιτς μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ.Στο 78ο  λεπτό ο Ντουρμισάι  αδειάζει με προσποίηση τον Κάνιας και με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Πασχαλάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να  ελπίζει στην μάχη του τίτλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code