ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ!

Σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου και σε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ πήρε την νίκη με 2-0 και είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδος 2017-18.


Α' Ημίχρονο

Έχοντας την ώθηση από τον κόσμο της η Ένωση δεν θα μπορούσε να μην πιέσει και να μπει δυνατά στον αγώνα. Οι πρώτες φάσεις ήρθαν πολύ γρήγορα με σουτ του Μπακασέτα και Λιβάια. Μεγάλη φάση στο 10' όπου ο Γιακουμάκης αμαρκάριστος πιάνει μέσα στην μεγάλη περιοχή σκαστή κεφαλιά , η μπάλα άουτ. Πέναλτι για την ΑΕΚ στο 11' , το κερδίζει ο Λόπεζ , όπου από σέντρα του η μπάλα βρήκε στο χέρι του Νιάσε. Στο 12' ο Μπακασέτας ανοίγει το σκορ και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Η κυριαρχία των κιτρινόμαυρων συνεχίστηκε με τον Λιβάια και τον Μπακασέτα πρωτεργάτες έχοντας μερικά σουτ. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να εξισορροπήσει το παιχνίδι , κάτι που κατάφερε έχοντας και αυτός ορισμένες τελικές με αυτή του Μητρόπουλου που σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι να ξεχωρίζει στο 24'. Στο 30' ο Λόπεζ μπαίνει στην περιοχή και στην προσπάθεια του ο Σαβαντογκο να τον σταματήσει στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Εμπασί και στην συνέχεια απομακρύνει σε κόρνερ. Διπλασιάζει τα τέρματα της η Ένωση και ο Μπακασέτας στο 33' όπου μετά από κατέβασμα του Λιβάια ο πρώτος πιάνει ένα δυνατό ευθύβολο σουτ και νίκησε τον Επασί κάνοντας έτσι το 2-0.

Β' Ημίχρονο

Στο ίδιο έργο θεατές και στο β' μέρος της αναμέτρησης, με την ΑΕΚ σαφώς ανώτερη.Στο 57' ο Νιάσε έκανε κοντρόλ στην γωνία της μεγάλης περιοχής από δεξιά αλλά το σουτ του αρκετά έξω .Στο 64' ωραίο άλμα του Γιακουμάκη που έκανε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα όμως στην αγκαλιά του Εμπασί.Φοβερή φάση στο 91' με τον Μάνταλο να δίνει μία ψιλοκρεμαστή πάσα και να βγάζει σε τετ-α-τετ ον Χριστοδουλόπουλο , όπου με προβολή στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Κονέ, Μπακασέτας, Λιβάια (83' Μάνταλος), Λόπες (56' Γκάλο), Γιακουμάκης (77' Χριστοδουλόπουλος).

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Φαβάρο, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Μητρόπουλος (74' Καλτσάς), Γιακουμάκης, Τσουμπίνιο, Σαβαντόγκο (46' Ζαραδούκας), Νιάσε (93' Νίκας), Μαρκόφσκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code