ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απίθανη ανατροπή και φουλ για Ευρώπη! Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-1


Απίθανα πράγματα στην Αρκαδία! Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που καιγόταν για βαθμούς, ο Απόλλων Σμύρνης όμως κρατούσε τη νίκη με γκολάρα του Τσουκαλά μέχρι το 82'. Κάπου εκεί ήρθε η απίθανη ανατροπή των Αρκάδων που γύρισαν το ματς με τους Κώτσιρα και Καλτσά να πετυχαίνουν 2 γκολ σε 2 λεπτά!


Τα καλά νέα δεν ήρθαν από την Ξάνθη, αλλά ο Αστέρας μετά από αυτή την τεράστια νίκη συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι για την πέμπτη θέση. Οι «κιτρινομπλέ» θα χρειαστούν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Θρακιώτες την τελευταία αγωνιστική για να πανηγυρίσουν την είσοδο τους στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας σεζόν!

Η εξέλιξη του ματς

Χωρίς ρυθμό και με λίγες καλές φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη. Ο Αστέρας είχε την πρώτο λόγο αλλά δεν έβρισκε εύκολα χώρους, ώστε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων που όποτε είχαν την ευκαιρία απειλούσαν με οργανωμένες αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων Σμύρνης δημιούργησε καλές στιγμές και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ που του έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ. Δεν υπολόγιζε όμως στην απίστευτη ανατροπή των Αρκάδων που με δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών 82'-84' έφεραν τούμπα το ματς!


Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος αλλά δυσκολευόταν χαρακτηριστικά να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Απόλλωνα. Οι καλύτερες φάσεις για τους Αρκάδες ήταν εκείνες με τον Μανιά στο 8' και με την άστοχη κεφαλιά του Ιγκλέσιας στο 42'. Από την άλλη ο Απόλλων Σμύρνης έβγαινε με αξιώσεις στην κόντρα και απείλησε 2 φορές, χωρίς αποτέλεσμα στο 12' με τον Μπαρτολίνι και στο 43' με τον Ελμπάζ.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Αστέρας μπήκε με διάθεση να πιέσει τους φιλοξενούμενους και στο δεύτερο μισό. Ακολούθησε όμως η αντεπίθεση του Απόλλων Σμύρνης. Το σουτ του Ελμπάζ ήταν η πρώτη καλή τους φάση, το οποίο μπλόκαρε ο Αθανασιάδης στο 61'. Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 63' με την προσπάθεια του Κονέ να κοντράρει και να βγαίνει κόρνερ. Το απίθανο γκολ που έβαλε μπροστά την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήρθε στο 64'. Ο Τσουκαλάς έστειλε την μπάλα με απίστευτη «βολίδα» στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 0-1. Το σουτ του Κώτσιρα στο 77' βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Η σουτάρα του Ελμπάζ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο 79'. Η ισοφάριση ήρθε για τον Αστέρα στο 82'. Ο Κώτσιρας έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε στα δίχτυα του Χουάντερσον για το 1-1. Οι «κιτρινομπλέ» γύρισαν το ματς στο 84'. Ο Δουβίκας τροφοδότησε με κάθετη τον Καλτσά που πλάσαρε εύκολα τον Χουάντερσον για το 2-1.


Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης (Ματίντα 72'), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο (Δουβίκας 65΄), Τσιλιανίδης (Κυριακόπουλος 46'), Καλτσάς, Μανιάς


Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Τσουκαλάς, Κονέ, Σιατραβάνης (Ντεβέσα 74'), Ζησόπουλος, Αλμπάνης (Ελπάζ 30'), Παπάζογλου, Στάθης, Χουάρες (Μενδρινός 89'), Μπαρτολίνι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code