ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή η Αυτόνομη Θύρα 10


Σε μια συγκέντρωση, διαφορετική απο τις άλλες, καλεί η Α.Θ. 10 όλους τους οπαδούς της ομάδας, αύριο (Δευτέρα 30/4) 9πμ στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Οι εκπρόσωποι του συνδέσμου θέλουν να δείξουν ότι ο φασισμός είναι εντελώς αντίθετη έννοια από αυτήν που αντιπροσωπεύει ο Ηρακλής, και με σύνθημα "κόντρα" στην Χρυσή Αυγή συμβουλεύουν όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο φασισμός φυτρώνει στη δυστυχία,

καλλιεργείται από την αμάθεια,

και ποτίζεται με το νερό της ιστορικής λήθης

Αυτή τη Δευτέρα ΟΛΟΙ στα δικαστήρια στις 9.00

Η υπόδικη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσά Αυγά συνεχίζει να προκαλεί, μέσω της πάγιας τακτικής της “βιομηχανίας διώξεων” και των ανυπόστατων μηνύσεων ενάντια σε πρόσωπα και συλλογικότητες που αντιστέκονται στη δράση της. Οι δολοφόνοι του Παύλου και του Σαχζάτ, αυτοί που σπέρνουν το μέγιστο μίσος για τον ελάχιστο λόγο, κυκλοφορούν ακόμα ατιμώρητοι και προκαλούν, χύνοντας μισαλλόδοξο δηλητήριο σε κάθε τους ευκαιρία και επιχειρούν να ξανακερδίσουν έδαφος, μέσα από νέους κύκλους επιθέσεων, ενώ η δίκη τους δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δυστυχώς για αυτούς, έκαναν το λάθος να τα βάλουν με την Αυτόνομη Θύρα 10.

Το να πολεμάς τον φασισμό είναι προνόμιο και υποχρέωση κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου. Για αυτό δηλώνουμε ότι η απάντηση μας θα είναι άμεση και θα δείξουμε μηδενική ανοχή. Δυστυχώς, για αυτούς ο σύνδεσμος μας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του αποτελεί ένα ακόμα προπύργιο του αντιφασιστικού κινήματος και αποφάσισε να μην μείνει απαθής σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Έχουμε διαλέξει να ζήσουμε όλοι μαζί, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, γλώσσας και θρησκείας, ενωμένοι κάτω από τα χρώματα του Ημίθεου, ενάντια στον φασισμό και τους θιασώτες του, για να μη γίνουμε αιχμάλωτοι ενός κόσμου που αγαπάει τις αλυσίδες του. Ο Ηρακλής μας, από την αρχή της ένδοξης ιστορίας του, ανήκει στον κόσμο της ελευθερίας και της αλληλεγγύης και στέκεται περήφανος δίπλα σε όλους όσους αντιστέκονται ενάντια σε κάθε εκδοχή κοινωνικού κανιβαλισμού και εκφασισμού, ενάντια σε κάθε μορφή οργανωμένης ή όχι, ρατσιστικής βίας.

Για αυτό τον λόγο καλούμε σύσσωμο τον κόσμο του Ηρακλή να παραβρεθεί στα δικαστήρια, προκειμένου να δείξουμε για άλλη μια φορά ότι δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνο του κανέναν, ειδικότερα απέναντι σε εγκληματίες ναζί, που είναι προφανές ότι όποτε έχουν περιθώριο, ακονίζουν τα μαχαίρια τους, δρουν στο σκοτάδι και δε διστάζουν να χτυπήσουν εξαθλιωμένους, ως γνήσιοι απόγονοι των δωσίλογων και των γερμανοτσολιάδων. Στην Αυτόνομη έχουμε όλους τους λόγους του κόσμου για να τους σταματήσουμε.

Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη ότι σε περιόδους κοινωνικής εξαθλίωσης, τα ρατσιστικά, ξενοφοβικά και φασιστικά σταγονίδια δεν εξυπηρετούν κανένα άλλο εκτός από τους εκμεταλλευτές της κοινωνίας. Γιατί είναι αλήθεια όπως είπε και ένας μηχανικός των Ισπανικών σιδηροδρόμων από το Λεόν ότι «καμιά κυβέρνηση δεν πολεμά το φασισμό για να τον καταστρέψει. Όταν βλέπει την εξουσία να της γλιστρά από τα χέρια, βγάζει μπρος το φασισμό για να διατηρήσει τα προνόμιά της». Η Iστορία όμως δείχνει ότι ποτέ οι φασίστες δεν νίκησαν, ακόμη και αν χρειάστηκαν πολλοί αγώνες και αίμα για να νικηθούν. Για αυτό ξέρουμε, ότι αν και ο αγώνας ενάντια στην αναβίωση του φασισμού θα είναι μακρύς, στο τέλος θα τον κερδίσουμε!

Μάγδα καλά τα είπες για άλλη μια φορά. Οι ναζί θα γυρίσουν εκεί που ανήκουν… πίσω στις τρύπες τους!

Στις γειτονιές, στους δρόμους, στις πλατείες, στα γήπεδα, στα σχολεία, στις δουλειές, στα μυαλά και τις σχέσεις μας, θα τσακίσουμε το φασισμό ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν θα περάσουν !!!

Όλοι τη Δευτέρα στα Δικαστήρια στις 9.00

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code