ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Seb την κάτσαμε ...ή όχι;

Λίγες μέρες έχουν μείνει ως την έναρξη του πρωταθλήματος της F1 για το 2018 και όλοι προσπαθούν να προβλέψουν αν θα έχουμε μάχη δύο ή και τριών για την κορυφή.
Oι δοκιμές στη Βαρκελώνη τελείωσαν αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στους οπαδούς της F1 ανά τον κόσμο και εξηγούμε.Ενώ η Ferrari έσπασε τα χρονόμετρα κάνοντας ρεκόρ πίστας με 1:17:182 σε Hypersofts ελαστικά η Mercedes απαξίωσε καν να φορέσει τα εν λόγω ελαστικά και αρκέστηκε με τον Lewis να κάνει γρήγορο γύρο σε Ultrasofts με 1:18:400.Και ακριβώς αυτή η απαξίωση της Mercedes είναι που προκαλεί τρόμο στις υπόλοιπες ομάδες του grid. Στις προσομοιώσεις αγώνα που έγιναν την Πέμπτη  από όλες τις ομάδες ,για τη McLaren δεν παίρνω όρκο, οι οδηγοί της Mercedes ήταν σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγοροι από όλους τους άλλους και μάλιστα με ελαστικά σκληρής γόμας. Ένα δευτερόλεπτο  στην F1  ισούται με ένα ταξίδι ως τον Άρη για μας τους κοινούς θνητούς με ενδιάμεση στάση για σνακ στη σελήνη. Αν επαληθευτούν αυτές οι εικασίες και ελπίζω να μη γίνει αυτό, προβλέπω η σεζόν να χάνει το ενδιαφέρον της πολύ γρήγορα  και μαζί της εκατομμύρια τηλεθεατές να στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε πιο ανταγωνιστικά σπορ. Ένα σπορ που χρόνια τώρα διψά να δει μάχες ρόδα με ρόδα ανάμεσα σε δύο ή και περισσότερες ομάδες για την κορυφή. Και ενώ πέρσι φεύγοντας από τη Βαρκελώνη όλοι δήλωναν πως η Ferrari ήταν το φαβορί φέτος για  πολλούς  δεν θα είναι η Ferrari που θα ανταγωνιστεί στην Αυστραλία την Mercedes αλλά η Red Bull.Πιο κάτω μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η πορεία της McLaren με τον Fernando να μην αντέχει άλλη μία χρονιά όπου θα παίζει ρόλο κομπάρσου ενώ η Renault μοιάζει φέτος να μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.Haas ,Toro Rosso και Force India θα δώσουν τις δικές τους μάχες ενώ η Williams στην αρχή τουλάχιστον του πρωταθλήματος θα πρέπει να προσέχει από πίσω μην την προσπεράσει η Sauber.
Μένει λοιπόν το ερώτημα αν θα δούμε φέτος ένα πρωτάθλημα με εναλλαγές ανάμεσα στις κορυφαίες και όχι μόνο ομάδες ή θα πούμε ήδη στην Αυστραλία Seb την κάτσαμε...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code