ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ανοιχτοί (αιώνιοι) λογαριασμοί!


Αναμφίβολα είναι το μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι. Είναι το ελληνικό "classico", ο
αγώνας που ακόμα και βαθμολογικό ενδιαφέρον να μην έχει παίζεται με την ίδια ένταση και το μεγαλύτερο πάθος. Όποια κι αν είναι η κατάσταση των δυο αιωνίων. Γι'αυτό και η φετινή ποιοτική διαφορά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ίσως και να μη φανεί στο γήπεδο.

Οι πράσινοι έρχονται στο Φάληρο αρκετά ανεβασμένοι, πλην όμως με πληθώρα αγωνιστικών προβλημάτων. Για ένα ακόμα ματς χωρίς κλασσικό σέντερ φορ, με αιχμή του δόρατος τον κατά συνθήκη επιθετικό Χρήστο Δώνη.

Όσο για τον Ολυμπιακό, το σημερινό ντέρμπι είναι ένας ακόμα τελικός. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, οι ερυθρόλευκοι παραμένουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και θα το κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Σε μια αγωνιστική που ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη και ενδεχομένως να χάσει βαθμούς, η νίκη στο Φάληρο θεωρείται επιβεβλημένη ώστε να πλησιάσει ο Ολυμπιακός κι άλλο την κορυφή και να περιμένει το ντέρμπι δικεφάλων σε μια βδομάδα.

Άλλη μια σημαντική συνθήκη του σημερινού αγώνα θα είναι οι άδειες κερκίδες στο Γ. Καραϊσκάκης, εξαιτίας των επεισοδίων στο ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ και την αναβολή της έφεσης που ίσως αναιρούσε την ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Οι ενδεκάδες που περιμένουμε από τους δυο προπονητές είναι οι εξής:
Για τους γηπεδούχους θα ξεκινήσει στο τέρμα ο Προτό, στην άμυνα από δεξιά οι Ομάρ, Σισέ, Μποτία, Κούτρης, στο κέντρο οι Ρομαό και Ταχτσίδης, αριστερά θα παίξει ο Μιραλάς, ως δεκάρι ο Οφόε και σέντερ φορ ο Ανσαριφάρντ. Μοναδικό ερωτηματικό η θέση του δεξιού εξτρέμ, για την οποία έχει προβάδισμα ο Μάριν έναντι του Πάρντο.

Για τον Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκίνησει ο Βλαχοδήμος στο τέρμα, από δεξιά στην άμυνα οι Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Οικονόμου και Ινσούα, η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Κάτσε, Τζανδάρη και Κουρμπέλη, αριστερά στην επίθεση θα είναι ο Μουνιέ, δεξιά ο Λούντ και στην κορυφή ο Δώνης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης για πρώτη φορά πάντως έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, δεν έχει προχωρήσει σε δοκιμές και γι 'αυτό η ενδεκάδα που σας παρουσιάζουμε ίσως διαφοροποιηθεί την τελευταία στιγμή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code