ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δυό γκoλ και δυό χαμένοι! Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-2


Εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές καλές στιγμές και μεγάλη ισοφάριση του Ατρόμητου στις καθυστερήσεις.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι που αν και "πέταξαν"τη νίκη, έφτασαν τους 33 βαθμούς και την πέμπτη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην δεύτερη θέση και έφτασαν τους 47 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος φιλοξένησε στη Νέα Σμύρνη τον Ατρόμητο για την 25η στροφή της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που φάνηκαν πιο απειλητικοί, με το γκολ να μην έρχεται για καμιά ομάδα.

Στο δέυτερο μέρος τα δύο τέρματα του Σπιριντόνοβιτς έδωσαν μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του αλλά ο Ατρόμητος κατάφερε να απαντήσει ισάριθμες φορές.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο ζεστά στο ματς και προσπαθούσε με ορθολογικές επιθέσεις να οδηγήσει σε λάθη τον Ατρόμητο. Στη συνέχεια, οι «κυανόλευκοι» έγιναν πιο κινητικοί και έχασαν κλασική ευκαιρία με την προσπάθεια του Γιαννούλη, που από το ημικύκλιο έστειλε την μπάλα χιλιοστά εκτός εστίας στο 34'. Το σουτ του Βλάχου από πλευράς Πανιωνίου δεν ανησύχησε τον Γιαννιώτη που μπλόκαρε έυκολα στο 40'.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι γηπεδούχοι με το ξεκίνημα του δευτέρου μισού αιφνιδίασαν και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 48'. Η ωραία κάθετη του Σαββίδη είχε αποδέκτη τον Σπιριντόνοβιτς που νίκησε σε τετ α τετ τον Γιαννιώτη και έκανε το 1-0. Η μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 55'. Ο Ντάουντα μετά από την πάσα του Ουάρντα έστειλε ανενόχλητος την μπάλα άουτ. Ο Πανιώνιος έχασε σημαντική ευκαιρία στο 57' με τον Μασούρα να μην μπορεί να νικήσει τον γκολκίπερ του Ατρόμητου με σουτ εντός περιοχής. Λίγα λεπτά μετά όμως, οι Νεοσμυρνιώτες "αγκάλιασαν" τη νίκη στο 58'. Η όμορφη σέντρα του Βλάχου αξιοποιήθηκε κατάλληλα από τον Σπιριντόνοβιτς που με απευθείας βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0. Ο Ατρόμητος μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 65ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη, ο Κωτσόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους στην περιοχή και με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο επόμενο διάστημα πλησίασαν και οι δύο ομάδες στο γκολ άλλα το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ώσπου ο Ουάρντα ανέλαβε δράση. Η σέντρα του Νιτγκινί πήγε στο κεφάλι του Αιγύπτιου που έκανε το 2-2 στο 93'.


Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (Μπραχίμι 81'), Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης (Παπαγεωργίου 69'), Ντουρμισάι (Νίλσεν 60')

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):  Γιαννιώτης, Ούμπιδες (Ντιγκινί 60΄), Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Κιβρακίδης (Σάκιτς 63'), Ντάουντα (Κωτσόπουλος 60'), Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπρούνο, Γιαννούλης, Ρισβάνης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code